Vil vise dere hva som dukket opp i "posten" her om dagen! Grunnen til at jeg skriver "posten", er fordi jeg møtte jenta jeg har bestilt ting av på en bensinstasjon fordi hun skulle forbi Elverum. Kjempefornøyd og kommer garantert til å handle hos deg igjen! Bloggen hennes finner du her.
Vel, dette var alt jeg rakk å legge ut! Bye, bye!Fikk "sløyfe-krage" av kjæresten min i dag. Hihi, søtnosen min. FIkk også ene delen av julegaven min av han i dag, men den vil jeg vise til dere senere, hihi!

Jeg personlig, DIGGER DEN! Den er en morsom og iøynefallende detalj som lyser opp ei kjedelig, hvit skjorte. For all del, trenger ikke å være ei hvit skjorte heller - det er smak og behag. Jeg har stor tro på at jeg kommer til å bruke denne veldig mye framover!

Du får den kjøpt på Gina Tricot for 149,- RØVERKJØP!

Hva synes du?

Heihei! Ja, overskriften sier mye, men jeg har hatt litt shoppingterapi med mamma i dag, pga. visse private årsaker. Det var veldig godt å ha mammaen sin i dag, samt noen gode venninner å snakke med i dag. <3 

Her er bilder av det som ble kjøpt i dag (mamma betalte alt!)


// Undertøy, Bodyzone - Kappahl ◊ Ring - Kappahl.


// Montasje laget av meg.


// Type "vintage" jakke - Kappahl.


Søteste innkjøpet!

Jeg fikk også fire kubbelys av mamma, siden det var 10 kr pr. stykk. Vi kjøpte 24 tilsammen, selv om hver kunde fikk kun 5 stk, ehehe. 

Hva synes dere om innkjøpene? Private bilder. 

Hva synes dere? :-)
hits