Bedre sent enn aldri - men jeg sov som vanlig halve dagen, og så har jeg også vært på jobb, men dere får spørsmål & svar nu! :)

 

Fra Elise: 

Hva er favorittmaten din?
- Hmm, altfor glad i junkfood.. Vil si hamburger og pommes frites, men skal jeg være litt "sunn", så spiser jeg mer enn gjerne biff med fløtegratinerte poteter og garnityr (grønnsaker) eller fiskegrateng med smeltet smør og poteter.
 

Bildene er hentet fra google.

 Hva er favorittparfymen din?
- Tja, akkurat nå så er Lady Gaga sin parfyme min favoritt. Fikk den til jul.


Bildet er hentet fra google.

Hva er den beste boka du har lest?
- Vel.. Litt vanskelig å svare på egentlig, for jeg lest noen veldig bra bøker og en del helt ok bøker. Så jeg vil nok si at "Et glass melk, takk" av Herbjørg Wassmo og "Twilight"-bøkene av Stephenie Meyer er mine absolutte favoritter.


 

Spørsmål fra http://tolljkua.blogg.no/ :

Koffer valgt du navnet "leopardcaroline"?
- Jeg er lidenskapelig opptatt av leopard. Altså, mønsteret - det har en egen plass i både hjerte og sjel! Aner ikke helt hvorfor, men mange forbinder meg faktisk med leopard, og har en gang i tiden smått vurdert å anskaffe meg leopardmønster-tattoo for å virkelig vise hvor glad jeg er i leopardmønster. Og ja, dyret er også helt nydelig! Haha.

 Lua er riktignok mer tiger enn leopard, but still! Bildene er hentet fra arkiv.


Kordan blogga les du daglig?
- Mange forskjellige, egentlig. Kommer ikke på noen spesifikke akkurat nå, men leser alt fra moteblogger til dyreblogger. 

Ka du brenn mest for i livet?
- Vanskelig spørsmål! Hm.. Noe av det viktigste i livet er å leve livet og ta vare på seg selv. Så kort sagt; jeg brenner for å leve livet på godt og vondt!

Ka e din største drøm? 
- Har mange drømmer, men drømmer vel om å reise mye og oppleve ting. Eie mange dyr, bli rik, ha en fancy bil og stifte min egen familie, ha en jobb jeg trives i og ha et langt og flott liv. Hurra. Ditt forhold til skog å mark?

- Jeg virker ikke som et friluftsmenneske, men jeg er glad i å være ute på sommeren helst. Hvem er ikke det?! Men skog og mark; er glad i å gå tur i skog og mark, gjerne med en tobeint eller firbeint venn. Så må vel si jeg har et passe godt forhold til naturen. 


En spasertur med søsknene mine våren for to år siden. Tiden går fort!

Koffer starta du å blogg?
- Var vel mest fordi jeg er veldig glad i å skrive! Men jeg synes også det er gøy, når jeg først sitter og blogger. Men uvanen min er at jeg blogger for sjeldent, og bruker aaaltfor lang tid til tider..  


Spørsmål fra Marita

Hvor lenge har du blogget?
- Har blogget på denne bloggen siden 20. mars 2011, men har hatt flere blogger før det. Blant annet http://caarolinesverden.blogg.no/ og http://lifeinmisery.blogg.no (som dere sikkert skjønner, så er den sistenevnte bloggen slettet) og jeg startet vel min "bloggkarriere" i 2010.

Hvorfor blogger du?
- Se litt lenger opp, så ser du svaret! :-)

Hva gjør du på fritiden?
- På fritiden jobber jeg, er med kjæresten og venner. Ser også på serier, spiller Sims og gjør mye av det samme som andre ungdommer på min alder gjør, bortsett fra å gå på skole. Men jeg har smått begynt med privatiststudier, så til høsten er jeg nok i skole igjen! Gleder meg.  

Favorittdyret ditt?
- Tjaa. Jeg klarer ikke å bare si en, men hvertfall tre. Så jeg sier hund, hest og katt! Veldig glad i dyr, og har planer om å eie både hest, hund og katt når den tid kommer.


Hihi, måtte bare.. den er søt fordet. ♥Fiin p0zekatt. Bildene av dyrene er hentet fra weheartit.com.


 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, hihi. :-) Kanskje jeg skulle prøve meg på bloggvideoer også?
Hva synes dere om det?

God natt, søte. ♥

 
Tenkte å ha en spørsmålsrunde, så hvis du har tid eller lyst, så kan du sende meg spørsmål om hva som helst - så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!


(Digger forhåndsskrevne innlegg, pga jeg er borte når dette blir postet.. Thumbs up!)
Hej, alleihopa! Beklager at jeg ikke blogget i går, men det ble en veldig lang dag på jobb! Såeh, jepp - da vet dere det :-)

Og mens jeg sitter her og skriver, skal jeg svare på de spørsmålene som ble sendt inn: 

Fra Banan (Jane, ehe)
Hvem er dine ti beste venner?
- Hmm.. Tuppa, Cecilia, Erik, Carina, Jane, Thea, Even, Trine, Rune og Siw Helen :') You guys are simply the best! ♥

Hvilke tre land vil du mest besøke?
- Italia, USA og Spania!

Har du noen gang spist maur, bæsj eller pultost? (Same thing)
- Heheheheeh... Neida, aldri gjort det :-) 


Ville du kjøpt en mini-dinosaur om de fantes?
- Hell yeah! :-D

Liker du Family Guy?  
- Yepp, I do! 

Synes du jeg er kul?  
- Jaa! ^___^  


Her kommer det spm fra Tææn

-hvorfor startet du å blogge?
- Jeg vet egentlig ikke.. Ble vel først og fremst nysgjerrig på hva blogging var, ettersom det kom en type bloggbølge for noen år siden, og da slang jeg meg med, bare. Jeg prøver ikke å komme på topplista; for all del - men jeg liker å skrive og syns det er morsomt å få respons på det jeg skriver om! :-) 


-Favoritt rett?
- Den var litt vanskelig.. Hmm, jeg er glad i all slags mat, men altfor glad i junkfood. Ikke at jeg blir så preget av det vektmessig sett, men jeg prøver å spise sunt. Hvis jeg skal nevne noe, så må det være pizza, lasagne og spaghetti med kjøttboller. Veldig glad i salat også! :-)

- Håper du fikk svar på det du lurte på, hehe :-)


 Så, siste fråga fra Wolf:

Why are u so cute?:D 
- Har ikke peiling! :-D Eneste konkrete svaret jeg kan komme med, er at jeg bare er født slik, haha! :-D


//Bilde av meg; tatt i 2010 (To år siden, herrejesus.) hits