Fikk "sløyfe-krage" av kjæresten min i dag. Hihi, søtnosen min. FIkk også ene delen av julegaven min av han i dag, men den vil jeg vise til dere senere, hihi!

Jeg personlig, DIGGER DEN! Den er en morsom og iøynefallende detalj som lyser opp ei kjedelig, hvit skjorte. For all del, trenger ikke å være ei hvit skjorte heller - det er smak og behag. Jeg har stor tro på at jeg kommer til å bruke denne veldig mye framover!

Du får den kjøpt på Gina Tricot for 149,- RØVERKJØP!

Hva synes du?

Heisann! I dag har jeg vært på jobb - stressende der i dag, btw! Mange som er innom og kjøper mat i julestria, heldige oss på Stengrundet, hehe. Vel, uansett - nå sitter jeg på stuegulvet og pakker inn julegaver, og jeg begynner å nærme meg mål. Et tips til de som lurer på hva de får i julegave; det er HEMMELIG! Tæhæ, trodde nok du skulle få vite noe nå, Carina? :D Søte deg - det er bare 5 dager igjen, så skal du få rive av papiret likevel!Selvlaget julekort. Noe utradisjonelt, men må prøve noe nytt og!

Ha en fin kveld videre! 
Hey ho! I går/dag skrev jeg i forrige innlegg at jeg ville komme med en anbefaling. Jeg sa aldri hva slags type anbefaling det var snakk om, men tankene mine gikk til: HÅRKUR. 

Jepp, hårkur er veldig, veldig viktig - spesielt når man farger og bleker hår og behandler det med varmeapparater slik som jeg gjør. Enkelte dager hvor jeg jobber to dager etter hverandre, så hender det ofte at jeg dusjer på kvelden, og da må jeg føne håret for å ikke drukne i vått hår i senga. Og så har jeg dager hvor jeg både føner og retter håret mitt med veldig korte mellomrom, og da er det ikke så rart at alle hårstrå står til alle kanter, and so on. TIL POENGET, ANYWAYS - jeg vil gjerne anbefale denne kuren her:Denne godsaken er absolutt noe å teste ut hvis du er ute etter et nytt produkt til håret ditt! Den har utrolig god lukt; frukt av noe slag. Minner meg om appelsin og mango, hihi. Og den inneholder fuktighet som er veldig bra for tørt, slitt og behandlet hår. Den var i det dyreste laget for min del, som så etter et produkt til rundt 300 kr, men jeg spanderte likevel nesten 500 kr på meg for at håret skal føles mykere og glattere, noe jeg er veldig glad for! 
Denne får du kjøpt i de fleste frisørsalonger og koster 490,-.

Hva synes du om min anbefaling?

Vel, jeg kommer visst med det innlegget som skulle ut i morra nå, jeg.. Ehe, bestemt eller hva? Vel, det har skjedd litt siden forrige uke, og jeg kan si så mye som at jeg har kokt smultringer med mamma, vært på juleshopping, Sverigetur og fotoshoot! Så, jeg legger ut litt bilder fra forskjellige happenings her;

Jeg og mamma kokte en del poser med smultringer, for å si det mildt! Brant meg noen ganger, men det var verdt tre poser hjem til Hernes, hihi. ♥


Jakke - H&M

Fikk denne jakka av Joakim når vi var på kremmeren på torsdag, hvor det var tilbud på så å si hele senteret - ikke verst det! Og fargen er så utrolig fiin!
Jeg hadde også igjen penger på gavekortet, så jeg kjøpte dette:


Jakke - Vila/Only

Digger jakka!! Kommer til å bli mye brukt til våren og sommeren!


Jaja - måtte pose litt da.. (a)

Som dere ser, så ser dere hvor jeg har vært på "jakt", hihi. Både blusen og genseren er grønne, og nei - jeg har ikke ligget i solarium og blitt hummer, men det er lyset som gjør noen av bildene mer.. røde? Ja, noe i den duren. 

Til slutt ble det også en etterlengtet, ny lommebok! Den jeg brukte fra før, var ikke så lett å få lukket, enda Joakim prøvde å fikse den.. Jaja, fint med forandring? Eneste forskjell på lommebøkene er vel stoffet, haha. Ooog jo! Jeg kjøpte også et par grå strømpebukser på Bik Bok, men jeg prioriterte de andre innkjøpene mer, desverre.

Ironi er fin ting. 

Vel, jeg kommer til å ha en anbefaling i morgen, tenker jeg. Vil gjerne skrive om den nye hårkuren min, som faktisk er ganske god! Kom gjerne med forslag om andre ting jeg kan skrive om eller sleng inn et spørsmål om du lurer på noe. Jeg svarer! 

Btw; jeg skriver et eget innlegg om fotoshooten senere, just as you know. 

Nå skal jeg til "solungland" og leke litt julenisse med mamma, så vi snakkes folkens! Ha en fin dag videre! ♥Kommer et innlegg i morra! Bye bye :3

Btw, vært hos frisøren og fått fikset på håret, gøtt at mej!

Hva synes du?
Heisann! Nå sitter vi (jeg og Trine) på bussen på vei til Oslo for å se Lady Gaga! Gleder meg masse, og kommer til å ta en del bilder :D kommer updates i løpet morgendagen eller helga :)

Ha en fin kveld videre, det skal hvertfall jeg ha! :D

Flere som skal på Lady Gaga?

- Caroline <3
Hello, fellows! I dag vil jeg gjerne gratulere Kent Olav Tangen med 40-årsdagen! Endelig gammal og grå! Neida, men håper du får en fin fin bursdag, og gleder meg til feiring i jula!

Men anyways, jeg fikk ikke tatt all verdens bilder fra moteshowet som jeg var på, så jeg legger ved en link fra stylisten som sminket meg og ordnet håret mitt; Jon Lundemoen! Les innlegget om moteshowet fra Kremmertorget HER

Noen bilder fra hva jeg dro på meg fra klesskapet i dag:


Strømper H&M  Shorts Bik Bok Genser Cubus

Nå er det good night med kjæresten! Ha en god natt videre :)

Har du prøvd dette? Kjempeenkelt, gratis og en fin start for nybegynnere for å prøve å tjene noen slanter på bloggen sin. Prøv det ut, slik som jeg gjør nå!

Trykk for å komme til TradeDoubler HER.

hits