(forhåndsskrevet innlegg)

Vel, jo - i går fikk jeg en telefon fra senterlederen på Kremmertorget, helt uforståelig - tenkte han ringte ang. et mulig intervju hos Glitter, som jeg har lagt igjen CV hos. Men neida! Forrige uke hadde Kremmertorgets facebook-side en konkurranse om Elverums stiligste, hvor man kunne vinne styling av Farmen-Jon, makeover, catwalk og et gavekort på 2000 kr. Tja, kan vel ganske riktig si at jeg ble stum når jeg fikk høre at JEG av alle mennesker, VANT!! Var også ei jente til som vant, så jeg antar hun ble like overrasket og glad som meg! Har vel ikke helt gått opp for meg, men snart blir jeg stylet opp fra topp til tå - fuckings awesome! :-D

 

Gleder meg masse til å legge ut bilder etter moteshowet - tror dette blir en opplevelse for livet, uansett hvor lite dette arrangementet er. WOOOHO, jeg er så glad! 


(Måtte nesten bruke dette bildet i dag - forteller litt om hvor glad jeg er!!)

Vi snakkes, søtiser! :-D

Har du vunnet noe sånt, noen gang?

 
(forhåndsskrevet innlegg)Alt jeg trenger nå er inspirasjon, og jeg tror jeg skal starte med å gå en tur hver dag. Og det er ikke noe som heter å "fikse tid til det" - det heter å "bare gjøre det"! Det er som de sier i Nike-reklamen; Just do it. 

Er du inspirert?Heisann, hoppsann! Som dere sikkert har skjønt, så har jeg en liten pause fra bloggen. Har veldig lite å skrive om for tiden, men jeg har det bare bra! Så snakkes vi, kanskje nærmere jul :-)

Ha en fin novembermåned videre!

- Caroline <3
Heisann! Jeg kjeder meg litt, så tenkte å skrive et faktabasert innlegg om meg selv! Ja, er vel litt kjedelig det og, men jeg har ikke blogget på lenge! Så, here it comes:

1. Jeg har ikke hatt min naturlige hårfarge siden jeg var 14 år. Under ser dere en kollasj over hvilke farger jeg har hatt, men jeg har stort sett gått for blondt og mørkebrunt hår, selv om det aller, aller først startet med kastanjefarget hår.. Rart håret ikke har detti av enda, haha!2. Jeg elsker leopardmønster! Jeg har skjerf, sokker, undertøy, forskjellige klesplass, pynteting - you name it! I LOVE IIIT!

3. Jeg har 5 piercinger; nesa (nostril), ørene (industrial og utvidelser - 8 mm) og i tunga. Og jeg skal ha flere! Updates kommer!

4. Jeg liker katter, hunder og hester, men også hamstre, kaniner og marsvin! Jeg er veldig glad i dyr, rett og slett. 

5. Shopping og se på serier er noe av det morsomste jeg vet om! Men jeg er også glad i å henge med vennene mine og vælas beste kjæreste, wiih.

6. Jeg misliker frosker, noe helt forferdelig. Men jeg fikk en bamseversjon av frosk av Joakim for litt siden, så den er akseptabel hvertfall!

7. Mine favorittsider er weheartit.com, facebook.com, pixlr.com og blogg.no, haha!

8. Jeg har en liten føflekk på neseryggen. 9. Nagler, lange kjeder med kors og charms med hodeskaller og andre detaljer er mine favoritter når det kommer til detaljer.

10. Jeg er veldig glad i interiør, spesielt til stue, soverom og kjøkken - det kan man se når jeg spiller Sims.. HAHAH. :(


Vel, kanskje ikke det mest spennende ved meg, men jeg kan skrive et innlegg om meg senere om det er interessant?

Hva syntes du om fakta-innlegget?


.. med nok en kjedelig unnskyldning om at jeg har gjort det og det, og hatt lite tid til å blogge. Vel, sannheten er at jeg er ekstremt lat og gir faen til tider i bloggen, og det er ikke så gøy - for noe av det jeg liker mest, er nettopp å skrive og dele tanker, uansett hva det gjelder. Vel, nesten..

Tappet for energi. Sutrer altfor lett og altfor ofte. Blir ganske ofte irritert, mest på mamma og meg selv. Hater å bli "pawned" (ellernoe?) i trynet, og føle meg mislykka. Lei av alt, lei av hvordan ting har blitt, men jeg vet det innerst inne er min feil. Spiser usunt og gir faen i at jeg faktisk blir slappere av det. Har prøvd å tenke "wuhu, i morra skal jeg opp tidlig og gå meg en lang, lang tur!" Som om det har skjedd enda. Ja, det er godt å ha en jobb å gå til, og man må bare gjøre det beste ut av det! Men jeg savner å sitte på skolebenken og være sosial med venner. Ikke at jeg ikke er sosial, men jeg savner skole-sosiale delen av meg. Noen ganger frister det å bare dra ned til skolen og sitte der og se dum ut, rett og slett. Er det fælt å ønske seg en tid tilbake av og til? Så klart, jeg er sosial og har verdens beste kjæreste (i mine øyne, hihi - som er kjempesøt når han sover, sånn btw.) men jeg skulle sittet på universitet eller kanskje høyskole og gjort noe fornuftig. Jeg vil ikke være en skuffelse lenger, slik som jeg føler meg nå. Jeg vil ha noe ut av livet, nå!


/ weheartit.com

Jeg er frustrert. Så frustrert at jeg skal legge meg i armkroken hos kjæresten, og tenke positive tanker - slippe alt annet. God natt.

hits