Hellu, alle der ute! Idag har jeg real "slækkedag" hjemme i Elverum! Har vært en liten tur på kafe i leiret med lillebror og ei venninne av meg, Stephanie, og det var kjempekoselig! Resten av dagen skal gå til husarbeid og se en film med et glass med vin, tenker jeg. Kommer muligens et innlegg senere om min livssituasjon slik den er akkurat nå, sånn for å sette ord på det, og sånn at dere forstår hva jeg går gjennom..

Er på en måte ikke big deal, men har likevel påvirket meg over lengre tid..

- Caroline.
Hei og hopp! Kom ikke noe innlegg fra meg i går, pga jeg mistet både tog og buss fra Oslo! Haha, #stress..

Men anyways, da jeg kom hjem i går, dro jeg rett til en kompis igår, og fikk meg nytt blekk på kroppen, som var det artige jeg skulle gjøre mandagen! Ble dritfornøyd, til tross for litt knurring underveis - fikk skryt for at jeg holdt ut, haha! Her kommer noen bilder jeg tok i går (ligger også ute på instagram og facebook):

Superspent, ja..!

Sånn ble resultatet da! Nå tok vi bare linjer og tekst først - heldigvis..

Og jeg ble utrolig fornøyd - ta turen innom Robin, kjempeflink til å utføre arbeidet og har veldig god hygieneetikk i tillegg!

Så, hva synes dere?

- Caroline
Hadde aldri trodd det, men nå har jeg endelig vunnet over deg. For en befrielse! Jeg er glad - og vet du hva? Du får ikke æren av å se meg glad igjen. Det er det nemlig andre som får sjansen til! So suck it up - u lost the game.

- Caroline, en lykkelig eks.
Hello there! Nå er jeg, mamma og søsteren min på vei til Oslo, fordi søsteren min har time på Rikshospitalet. Det blir koselig med en jentetur! Blir litt shopping, rettere sagt vindusshopping for min del. Eier ikke nåla i veggen engang, haha.. Ellers skal jeg også noe annet spennende idag, men det skal jeg ikke avsløre riktig enda! :-)

Blir et innlegg senere idag også, med hva jeg skal idag! Noen som tør å gjette?

- Caroline
Er på jobb, frisk og opplagt (ikke veldig..) fikk ikke sove, så jeg så på Nashville og lo meg ihjel av bilder på Facebook. Fy faen, for et (katte)liv. Tok et fint bilde av meg og lillepus, Zelda (selv om hun ikke klarer å treffe kattedoen, så jeg måtte tørke masse bæsj før jeg dro på jobb). Anyways, back to work; morsomt å flippe burgere i 5 timer i strekk.. Håper jeg får jobben jeg har søkt på snart, haha..

Bildet her sier det meste... *gledersegtilklokkaerfem*
Heioghå!

Random overskrift - ja! Orket ikke å tenke deep shit, så jeg fant ut at jeg skulle starte litt morsomt! Morsomt, ja? Nei..? Ok, ok.

Anyways.. Jeg tenkte å begynne med mer blogging igjen. Ikke fordi jeg har et desperat behov for å blottlegge for alle og enhver hva jeg spiser, hvor jeg går på do eller sånne ting, men fordi jeg har lyst til å skrive. Skriblet alltid på bøker og tegnet konstant inni dem på barneskolen og ungdomsskolen, helt til jeg fant ut hva sosialt liv var. Jeg var en liten outsider i mine yngre dager; er fortsatt den dag i dag en outsider - har bare fått et kulere preg over det.

Status akkurat nå: jeg har vært våken siden halv tre igår, og er sånn passe overtrøtt og panikkslagen fordi jeg har lett for å sove skikkelig hardt og ikke våkne av vekkeklokka, og dermed forsove meg til jobb, som starter om 4 timer og 10 minutter. Og drømmer meg bort i Spotifys fantastiske verden, hvor Miley Cyrus gråter sine tårer i låta "Goodbye". Og det verste er at jeg er helt tom for tanker, og drømmer derfor ikke. Haha. Men nå har Justin Bieber fanget meg med "Nothing like us". Funker for meg, til en viss grad.

Okei, fra spøk til revolver: det har skjedd veldig mye siden jeg sluttet helt å blogge. Jeg skrev et kort innlegg i juni, men det ble slettet av diverse årsaker, og sånt skjer. Men jeg vil prøve å sette ord på hva jeg tenker og føler, og sitter igjen med etter at det har så store forandringer i familien, i privatlivet generelt. Men ikke akkurat nå.

Nå skal jeg hoppe i senga, i håp om at jeg sovner og klarer å våkne uten å få en telefon om at jeg har sparken.

Takk for meg og min babling, og god natt! Eller, god morgen, om du liker å kalle det det.

Mvh,

Frøken Småvittig.

hits