Hello, folks! 

Etter en stressende dag på farta så å si hele dagen, har jeg slått meg til ro i sofaen med et lesehefte fra Zinzino og almanakken min. Jepp, nå lurer du kanskje på hva Zinzino er? Det er et firma som selger "verdens beste kaffe", sies det. Og jeg skal muligens starte med det! Altså, å selge kaffe - skal ikke starte et firma, haha.. Tror det kan bli kjempespennede! Blir noen oppdateringer om dette senere :-)

Anyways, har hatt en sjekk på motorrommet i bilen i dag, og fikk vite at en, ussel liten del må byttes, og det koster bare 7000 kr og ett eller annet. 7000 kr?! "Vel, du kan få rabatter, så du bare betaler rundt 5000 kr.." Joda. Kyss meg i ræva - vil heller kjøpe en ny bil! Men nok syting. Tenkte jeg heller skulle vise frem innkjøpene som Joakim kjøpte til meg! Søteste kjæresten, glad i den gutten!


Høstkupp hos Bik Bok!


Også et høstkupp fra Bik Bok - liker denne butikken veldig, veldig godt. ♥Happyface, wiih!

Ha en fin kveld videre! I morgen er det Halloweenfest, og jeg gleder meg masse! Legger ut bilde av kostymet i morra, eheh. :3

Hva har du gjort i dag? 
Kjolen finner du her

Skoene finner du her

Hva synes du?


Nei, det er helt sant det. 

Jeg tenkte å skrive et innlegg om vennskap. Ikke bare pga. hendelser siste dagene, men generelt - så dere vet det! Dette er rett og slett bare noen tanker jeg har rundt dette emnet, og man kan skrive hva man vil, right?Vel, uansett - man trenger venner i livet. Uansett alder, nasjonalitet og livssituasjon. Uansett hvilket stadie man er på i livet. Og da snakker jeg ikke om de flere hundre vennene vi har på facebook, hvor vi kanskje snakker med 25-50 av de daglig, kanskje sjeldnere også, Vennskap har blitt mer teknologisk - vi snakker mer sammen via medier som Facebook, Twitter, mail (noen gjør jo det!) og ellers andre sosiale arenaer. Hvorfor har det blitt sånn? Ting var bedre tidligere - vi fant venner i barnehage, skole og arbeidsplass uten hjelp fra teknologien, og dro til hverandre på besøk og lekte, eller bare pratet over en kaffekopp. Hvor har det blitt av det sosiale livet vi hadde en gang?

Jeg savner det. Savner det å møte venner og bare henge sammen, ikke sitte på rævva og henge over nettet.. Det er ikke sånn man bygger opp et livsvarig vennskap - man skal kunne kjenne hverandre!

Jeg vet jeg ikke er verdens beste venn, men jeg prøver å skjerpe meg. For jeg har innsett at venner trenger man, selv om man tror man greier seg alene. Mennesker er flokkdyr, og lever som regel aldri helt, helt alene. Er det sant?
 

Hva mener du om vennskap?.. i dag også! Men dette er et innlegg for å gratulere sussebassen min med bursdagen sin, 25. oktober!Håper du liker bursdagsgaven din, røver ♥
Hello, trolls! Nå sitter jeg og venter på at Zumbatimen skal starte, og jeg gleder meg! Egentlig, så hadde jeg garantert ikke greid å skrive dette innlegget før senere i kveld, for jeg skulle vært med på Bodypump.. Men neida! Kom for seint, jeg vettu. Haha.. Men neste gang skal jeg være med!

Ellers i dag har jeg vært på jobb i tre timer, sett film og spist sammen med kjæresten. Kjempekoselig!

Kommer kanskje et meningsinnlegg eller en eller annen form for innlegg hvertfall, haha. Er morsom atte, lol :)
Stay tuned!

- Caroline <3

Monstrohår, hih.

~ Smil for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får ~
Ja, kanskje litt forvirrende overskrift, men fant ikke på noe bedre enn dette, men det er mest sannsynlig fordi jeg hører på Chris Daughtrys "What About Now". Jeg blir ofte inspirert av sangtekster, visste du det? Vel, nå vet du. 

Jeg har ikke følt noe helst for å bre meg utover bloggen, selv om jeg har skrivekløe så det holder! Jeg har alltid vært glad i å skrive, og ikke minst å skrive på pc'en - skjønt jeg ikke er så flink til å svare på meldinger på facebook eller hva det nå enn skal være, haha! Men, uansett - grunnen til dette er at jeg fikk tidligere noen kommentarer på siste innlegget mitt, som jeg dedikerte til kjæresten. Det falt ikke i god jord og de var både sårende og frekke, og jeg klarer ikke å la være å irritere meg. Men det er vel det som er målet med det? Og så tenker jeg - fuck det. Her skal ingen få tråkke meg på tærne og ta fra meg all mot og selvtillit til å fortsette å leve "normalt" uten å føle seg konstant sterkt mislikt og baksnakket. Det er nå jeg må rette opp ryggen, skyte nesa i været og sende ut bitch-blikket. Don't you dare fuck with me.

Det er også andre ting som har skjedd. Forrige uke havnet bestemoren min på sjukehuset - ikke noe alvorlig! Var bare lungebetennelse, så for hennes del var det ikke så ille.. Men jeg fikk også vite i dag at oldefar har havnet der pga det samme "tullet", og det gir meg mer "hodebry", nettopp fordi gamle mannen har betraktelig dårligere immunforsvar som eldre folk flest får når de passerer en viss alder.. Så ja, jeg er bekymret. Er jo glad i han, og satser på at alt går bra! Ellers går alt bra! Jeg jobber og er mye med Joakimpus, alltid like koselig det! Trives godt hos hjemme hos han, selv om jeg rømmer noen dager hjem til meg selv også. Akkurat DET liker han ikke! Søtnosen, haha. 
Dette ble et såkalt update-innlegg - men det skader ikke! Så vet dere som titter innom bloggen hva som foregår, i det minste! 

Jeg har også lånt bort kameraet mitt til søte Tuppa, og får det nok igjen i løpet av uka, så da skal jeg bli flinkere til å få tatt flere bilder.
Vel, nå er det natta for meg, skal til Hamar i morgen og se etter bursdagsgave til Joakim! 

Sov godt, folkens! :-)


Hei, kjæresten min. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg til deg før jeg sovner helt i min egen verden av "True Blood-porno", skrivesaker, dyner og puter.

Du er noe av det beste som har skjedd meg, til tross for at vi fikk en god trøkk på starten av forholdet. "What doesn't kill, only makes you stronger" har fått en helt ny mening for min del. Jeg husker jeg møtte deg for første gang i begynnelsen av 10.klasse (dvs. august 2008) hvor du var sammen med ei venninne av meg. Vi hilste knapt på hverandre, men jeg vet at jeg ikke hadde noe mot deg; du virket grei, men stille. Et par måneder senere, var du, jeg og fire andre stappet inn på det knøttlille rommet ditt, hvor vi var tre jenter og tre gutter. Du hadde din jente, jeg og Trine fikk hver vår gutt, vi også. Vel, var kun jeg som endte i et forhold - men det er ikke poenget. Opp gjennom årene har jeg kikket på deg, men holdt kortene tett til brystet og ikke vist til noen at jeg syntes du var attraktiv, noe som slutt kom frem i lyset. Du var alltid stille rundt venninnene til ******, men du svarte høflig når folk snakket til deg (flink gutt, hihi) og var rett og slett alminnelig. Til jeg ble kjent med deg.. Neida - jeg bare tuller, lille venn ♥

Våre forhold tok slutt i hver ende av årstidene, og jeg begynte smått å snakke med deg, over Facebook. Hvor ellers? Det var sporadisk, men koselig! Så begynte vi å treffes på byen, som resulterte i at jeg begynte å ringe deg i hytt og pine de helgene jeg var ute og drakk (faen, så flaut å tenke på i dag) og ettersom tiden gikk, begynte jeg å dra hjem til deg og "studere" deg og Axel i snusing, LoL-gaming og svada prat. Jeg hadde russetiden, og du var god å ha når jeg ville ha et sted utenom hjemme å sove, haha. Ikke misforstå, men det føltes godt og trygt. Og du var der. Passet på meg, på en eller annen måte, selv om du og Axel satt og kødda masse med meg. Signaler ble sendt ut uten at jeg reagerte ordentlig, noe jeg angrer på den dag i dag. Men vi kom oss igjennom det, og vi har vært i lag i snart 4 måneder! Jeg liker det, veldig godt. 

Du er rett og slett noe av det beste som har skjedd meg. Jeg husker så mye, og samtidig ingenting, fordi jeg er lost case 24/7 - especially in you. Du er så snill, god, forståelsesfull, fin og nydelig at jeg sitter og småsmiler for meg selv. Vi er ikke alltid enige, vi har forskjellige synspunkter - men det er sunt å ikke mene det samme som den andre hele tiden - hadde rett og slett blitt for kjedelig for oss begge to. Jeg ler mye når jeg sammen med deg, jeg tør å være meg selv med deg. Det som er enda mer positivt, er at du klarer å være deg selv med meg - det er så viktig. Jeg er stolt over å kunne vise deg frem som kjæresten min. Og er jeg klumsete når jeg introduserer deg for familie eller venner, så er det fordi stoltheten tar over og gjør meg til superklums. Men det er jo bare et sjarmerende tillegg ved meg, haha! Jeg elsker at vi har evnen til å snakke sammen, om alt mulig. Jeg liker å dele ting med deg, kjæresten min. Og er det en ting jeg liker spesielt godt, så er det å kunne kalle deg min. Det gir lykkerus, og jeg fniser som en skolejente. Rart at et annet menneske skal klare å deg så glad og lykkelig på en gang - beste følelsen som finnes! 

Du er den jeg kan se for meg en framtid med, for real. Giftermål, barn, hus, hunder, katter, rotter - alt som har med familie å gjøre og muligheten til å starte et nytt kapittel i livet. Det vil jeg ha. Vi er hverandres klipper i hverdagen, og vi skal aldri glippe taket fra hverandre. I såfall, har vi det som skal til for å redde oss hvis den ene skulle glippe fra klippen - vi har hverandre.

Jeg elsker deg, Joakim. ♥Du er best!

.. det gikk ikke helt som det skulle for min del. I dag er det fredag, men jeg orket ikke å åpne bloggen på mandag, da jeg ble sendt hjem fra militæret. Jepp, jeg ble sendt ut, eller rettere sagt; jeg sendte meg selv ut. Fant ut at det fysiske og spesielt det psykiske, pluss dårlig hørsel og bein gjorde at jeg ikke ville klart meg noe særlig lenge inne. Såklart, er ingen selvfølge at man er superopplagt og klar til hva som helst den første uken i garden, men for min del ble det for mye. Og i stedet for å ødelegge for så mange i troppen min, så valgte jeg å gå delvis frivillig også - nettopp fordi jeg fikk motivasjon på andre steder i livet hvor ting sto helt fast. Jeg har begynt å spise regelmessig, noe jeg ikke var så flink til de tre siste månedene før jeg skulle inn i militæret, og jeg har bestemt meg for å begynne å trene aktivt fordi jeg innså at det trenger jeg virkelig! Dette høres kanskje ut som et "det er synd på meg"-innlegg, men det hjelper faktisk å skrive om ting; det gjør det lettere for meg å sette ord på hva jeg har følt de siste dagene. Skuffelse, tvil, glede og lettelse er vel de ordene som er mest riktig å bruke. Jeg er glad for at jeg tok den avgjørelsen jeg tok, fordi det fikk meg til å innse at jeg måtte gjøre noe med ting, og jeg er i gang!

I dag tok jeg opp hullet jeg hadde i nesa, nostrilen min <3 hva synes dere? Var ganske impulsivt, men jeg angrer ikke - selv jeg hadde glemt hvor vondt det var! Så, når jeg rynker på nesa, så rykker det til! For å si det mildt.. 

Men, nå skal jeg holde gamergutta med selskap! Ha en fin kveld videre! :-)
Hei og hopp! Nå har jeg endelig blitt ferdig registrert og venter på legesjekk, så kan jeg kanskje kalle meg soldat! Magen rumler og munnen tørster snart ut, men det er ikke så lenge til vi får maten vår :-)

Jeg kommer til å prøve å oppdatere så ofte jeg kan, men lover ikke noe helt 100%, så det er sagt!
Da får dere ha en fin dag videre :-)

- Caroline <3
.. helt sykt fort! Jeg skal inn i Kongens Garde om ca. 7 timer og jeg gru-gleder meg som faen! Det har vært mange tårer og veldig, veldig mye snakk om militæret, og hva slags tanker jeg har hatt rundt dette. Jeg skal virkelig gå inn for å klare å gjennomføre førstegangstjenesten, for jeg vil ikke ryke ut i løpet av disse tre ukene vi skal være inne i leiren! Jeg har hatt ambisjoner om militæret i.. tja, 4-5 år? Så, ja - jeg er seriøs. Det er kanskje ikke så big deal, men jeg vil helst ikke dra fra kjæresten min og vennene mine, men de venter på meg når jeg kommer ut igjen, spesielt Joakim min. Han er den som gruer seg mest, søte vennen min! 


Glad i deg, jeg!

MEN - for å lette litt på tankene og før jeg begynner å grine igjen, så vil jeg vise dere hva jeg har kjøpt i dag! (Kan vise innkjøpet fra Charlottenberg forrige helg senere når jeg får tid.)


// Skjorte - Gina Tricot // Skjerf med leopardmønster - Gina Tricot // T-skjorte med sopp - H&M // Stripete genser - H&M
// Jeans - Bik Bok (100 kr rabatt på alle jeans denne uka, btw!)

I den hvite esken midt oppi haugen, har vi.. 


Neglelakk! Min søteste kjæreste ville være snill og kjøpe neglelakk til meg, så jeg ikke skulle svi bort alt av penger! Verdens beste du! ♥
Og den svarte lille saken på buksa er..

// iPhonedeksel - H&M

Og sist, men ikke minst:


// Jakke - H&M. Utrolig god å ha på seg! Måtte faktisk ha den i 40 (bruker vanligvis 38), siden jenteversjoner av jakker på H&M er litt små.. Noen som har opplevd det samme?


Digger jakka!

Såå, hva synes dere?
 Nå skal jeg endelig gå og legge meg, er egentlig ikke trøtt i det hele tatt, og vil bare sitte oppe og kose med kjæresten, men jeg får vel prøve å blunde litt. Jeg er veldig usikker på hvordan det blir med oppdateringer på bloggen, men jeg kan prøve å mobilblogge litt når sjansen byr seg! Og ja, jeg skal prøve å få tatt litt bilder underveis; kjekt med litt dokumentasjon! 

Vi ses senere, bloggen! Ha en fin natt og sov godt!

hits