Hejhejhallå! Har vært lite på bloggen fordi jeg har sovet og gjort lite ut av dagene, bortsett fra jobbing :-) så vet dere det! Jeg har også vært på jobb i dag også, pluss fått ordnet noen ærender som å invitere besteforeldrene mine og onkelen min på middag til søndag + prøvd å ordne ny frist for å betale restskatten min, men det var lettere sagt enn gjort! Anyways, har også fikset.. *trommevirvel* LADY GAGA-BILLETT! :-D Gleder meg som en unge til å dra til Telenor Arena og se en av mine absolutte favorittartister! Wee ♥

Og så outfit! 
Og et sjøldiggerbilde, såklart. ER SÅ PEN ATTE! Tehe :-D syns Joakim også, hihi. ^^
Og et lettere deilig bilde av oss to:

Sånn, da var're postet et midt i uka-update til dere! Ha en fin kveld videre :-)
I dag, som dere ser - har jeg vært i Sverige, nærmere bestemt Charlottenberg! Dro dit ved 11-tiden med mamma og lillebroren min, Jonas, og var framme rundt kvart over ett. Da var det rett på mac'ern og få i seg noe mat og så en liten runde med vindusshopping og unngå å svi av penger! Skulle jo kjøpe snus, men likevel.. Vel, det var lettere sagt enn gjort, såå - her er innkjøpene mine:


Pynteskål fra Agora House - 119,- 
Ser ut som den blir brukt som askebeger, men jeg bruker den heller som pynt på nattbordet!  

Kjole fra Carlings, 199,- 
Elsker Carlings - fineste butikken som finnes! Right, Carina? :-D Følte jeg måtte dedikere det til henne, siden hun jobber på Carlings selv, hihi.

Og såå, kjøpte jeg snus; Skruf og LD, men det er ikke så viktig å få postet her, synes jeg! Men jeg kjøpte en fin liten gave til Joakim, se her:

Hahaha, passer veldig bra til han - svettgamer'n min ♥


Hva synes dere om innkjøpene? Vil dere se bilder med kjolen fra Carlings på meg?

Nå skal jeg sette meg til i senga med Sims 3, så snakkes vi senere! Ha en fin natt videre! :-)
 
Hellå, folkens! Nå er fredagskvelden her godt i gang! Vært på jobb fra klokka tre i dag, og kom hjem heseblesende halv ti, og satt meg ned med mat og Norske Talenter på tv'en. Og jeg må understreke at de siste deltakerne jeg fikk med meg, var utrolig flinke (måtte bare si det, hihi) - elsker folk som kan å danse en dansestil ordentlig! Men over til overskriften; det er fredagskveld og jeg har tenkt å tilbringe den på rommet mitt med ansiktsmaske og en god film før jeg drar til Hernes for å hente gutten min fra jobb. Så skal jeg også rydde og ordne rommet til han kommer til meg, da blir det ekstra koselig!Føler dette er dagen jeg har vært mest effektiv og gjort noe ut av dagen - rakk til og med å hente meg psykologi 2-boka på Elvis og sende bilen på supervask, så nå er den superren og superpen, haha! Ordspill, huff..

Vel, nå skal jeg løpe ned på badet og kline på meg maske, så snakkes vi senere! I morra blir det tur til Sverige, så rekker (antakeligvis) ikke å blogge før etter jeg kommer hjem. Ha en fin kveld videre!
Hellå, der ute! Nå i skrivende stund sitter jeg og ser på Mulan og koser meg med sjokolade! :)
Og søte Joakim sover, håhå Jeg har også vært på jobb i dag, og sto fast i kø og kom ti minutter for seint.. Noen som vet om det har skjedd noe spesielt i Elverum, siden det har vært så mye trafikkork?

Vel, etterpå skal jeg hjem en tur og hilse på Emilie og Jonas - de har visst savnet søsteren sin, hih :) og jeg skal bestille Lady Gaga-billetter, wuhu!
Hadde så lyst til å se hu i Malmø i Sverige for to år siden, men da var det utsolgt ;o så satser på at det ordner seg nå!
Ha en fin kveld videre!

- Caroline
Alt du trenger å gjøre, er å dele denne videoen på et innlegg og legge inn kode!

ni12keHeihå! Skulle egentlig lagt ut dette i går, men det ble det ikke noe av gitt! I dag sov jeg til kvart over to (da jeg gadd å stå opp, haha!) og så dro jeg og Cecilia på kremmeren en liten tur, fordi hun skulle kjøpe minnepenn, og egg til brownies'en vi har laget nå! Røra smakte veldig godt, så vil garantere at selve kaka smakte godt og, haha! Kakemoms, jeg <3

Men hvertfall har jeg fått svidd bort penger denne uka også, sjekk ut:


Mine vakre 8 mm-fleshplugger - 249,- hos Dark Diamond Studio i Elverum! Sjekk ut siden deres her.Fine, fine cd-spilleren min! Kjøpte også med AUX-kabel, men den ligger i bilen, klar for å åpnes og brukes i min bil! *weeee* Kostet rundt 600 kr for all moroa, men er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å angre i ettertid! Sett en dott før? Vel, det er rett og slett en "donut" som du trer på hestehalen i håret ditt, og fester du det løse håret i hestehalen rundt "donuten" med hårspenner etc. + litt hårspray for at det skal holde seg!
Ganske smart frisyre!

Nå skal jeg og Cecilia ut en tur "på byen", bare for å sjekke ut livet, rett og slett! Kos dere videre i natten, og sov godt til dere som ikke er ute på byen i kveld!

Hva synes dere om innkjøpene?

Snakkes!
God kveld, der ute!
Håper dere har hatt en fin dag, søte lesere! 

I dag har jeg og Joakim vært i Hamar og fikset some stuff, og jeg har kjøpt meg ny cd-spiller og AUX-kabel, som jeg skrev i forrige innlegg. Veeldig, veldig fornøyd med det! Og så fikk go'gutten spill av meg; Tekken Tag 2 Tournament! Han ble ganske happy, søteste! :-D
Ooog - jeg så "Sims 3 Overnaturlig" + datamus spesiallaget for å spille Sims (som i tillegg skifter farge etter humør) som jeg hadde så lyst til å kjøpe! *Buhu*

Det får komme på neste innkjøp, hehe. Jeg har også fått tak i hudfargede plugger til utvidelsene mine - legger ut bilder av alt etter en svett match med Cecilia etterpå! 

 

Stay tuned, kommer et innlegg senere!

Slenger med et random bilde av meg og søte Ceciliapuz: 
Hei og hopp! I dag har det vært travelt på jobb, mye folk for å si det sånn! Men timene har gått fort, og pengene er tjent, så er ikke så verst bare det :)
I morra skal jeg og søte kjæresten min, Joakim, til Hamar og hente gitaren hans, og så en tur til Lefdal og kjøpe ny cd-spiller med AUX-tilgang til bilen, for nå er jeg temmelig lei av skurrende lyd og radiokanaler som plutselig skifter (og ikke for å søke opp andre kanaler, men for å være en pøbelradio..)

Men, nå er det Family Guy på tv'en, så skal jeg finne senga! God natt og ha en fin kveld videre, folkens!

- Caroline <3Hei, alle lesere! Nok en gang har jeg sviktet bloggen, men jeg tror likevel dere har overlevd! Hverdagen er tilbake for fullt for de aller fleste; skole, jobb etc. Jeg jobber selv, men det er ikke hver dag, og det går helt fint! Ellers er jeg med kjæresten, ser på serier og slapper av :-)

Det begynner å nærme seg med stormskritt at jeg skal tre inn i grønne klær og bli soldat. Må si jeg gleder meg fælt, men jeg gruer meg også en del, fordi jeg ikke har trent noen ting. Det er min egen skyld, og jeg har gått rundt med en instilling om at jeg kan ta det med ro, for det er en god, god stund til jeg skal inn! Vel, der tok jeg fryktelig feil, gitt.. Men, men - jeg har fortsatt sjansen til å ta noen treningsøkter før jeg drar inn! 

Herregud, kun tre uker igjen..

Noen av dere som skal inn i militæret?hits