Heyhey! Ville bare vise dere dagens innkjøp! Here it comes:

Smokey eyes-sminke fra H&M! Gleder meg til å prøve det ut senere, er litt for seint til det nå, heheh.

Sims 3 med Katy Perry! Candyfornia <3
Takk til søte kjæresten min som gir bort gavekortet sitt på kremmeren for at jeg skal slippe å betale hele selv. Glad i deg ♥

Dr.Demin's fra Carlings! Digger de, skikkelig gode å gå i, pluss at de sitter svært pent over rumpa, hihi :-)

Hva synes du om innkjøpene?

- Caroline
Her er det jeg fikk fra posten her om dagen:


Hårextensions! Kjøpt det på luxushair.com - innmari fint og sitter ordentlig i håret! Veldig fornøyd med det! :-) hvis du vil bestille fra samme side, kan du bare trykke >her< 

LOVE IT ♥Slik ser det ut på meg (sånn delvis, hvertfall, haha!)Bildet er tatt fra instagram - følg meg der! #carolineehe :-)

Ha en fin fortsatt fin natt videre!
Hej, folks! Kommer et innlegg med hva pakken min inneholdt senere i kveld, noen som er nysgjerrige? :-)

Hintet jeg kan komme med, er at jeg har bestilt lignende før - gruble i vei!

 Heihei, bloggen! Jeg har vært helt på trynet med å oppdatere bloggen, sorry! Har ikke hatt ork, lyst eller noe å skrive om, så dere vet det! Men jeg har bestilt en pakke. Dere får vite senere hva jeg har kjøpt!Ha en fin natt/kveld videre - nå skal jeg lage nattmat; taco, nom nom <3Ha en fin dag videre :-)
Hello, der ute! Nå er det endelig sol ute, har faen ikke gjort noe annet enn regnet i sommer.. Så, nå skal jeg ut og besøke noen slektninger - så talas! :-)
Heiiia! I helga har det vært lite blogging pga jobbing og tid med kjæresten, men kommer med et innlegg i morra, tenker jeg.

Ha en fin kveld videre! :-)

- Caroline <3
Blogger heller i morra, er så sliten etter 11 timers arbeidsdag.. God natt, folkens!Slengte med et random bilde jeg tok for to år siden. Hva synes du?


Topp - Carlings // Bukse - Bik Bok

Hva synes dere? 

Nå skal jeg ut på joggetur, tenkte jeg! Jeg må bare begynne et sted, så da er det bare å hive seg i vei!

Ønsk meg lykke til, hahah..

Heiaa, bloggen og lesere!

I går orket jeg rett og slett ikke å blogge, var visst litt sliten og svimmel i går.. Så, var godt med datafri dag og, på en måte! Men her er oppdateringer fra i går og i dag:

~ MANDAG ~

♦ Var på jobb som vanlig. Hadde fem stykker å vaske hos i dag, men de var heldigvis i samme bygg, så da gikk det fint :-)

♦ Ryddet rommet mitt! Så faen ikke ut, vet du.. Haha!Sånn:

♦ Var hos onkel og klippet plenen! Noen veeldig pene bilder er på vei:


Lagde montasje, siden det ble tatt mange bilder! Hva synes du?Kjekkeste onkelen på kloden! Minner meg skummelt mye om sykkelreperatør Reodor Felgen, hahah!Ho snusguri! Eh, ikke så kledelig, kanskje.. 

 ~ TIRSDAG ~

Jobb, jobb, jobb - gjør ikke noe annet! Workaholic, yeees.

♦ Dro til Joakimpus - vi spiste godteri og så på Batman Begins og The Dark Knight, kinda Batman-marathon. (Måtte se de, siden jeg ikke hadde gjort det tidligere, og fordi jeg så den tredje og siste Batman-filmen på lørdag og ikke hadde fått med meg forhistorien, ups)
Sloknet også på sofaen hos han rundt halv tolv, så dro ikke til Flisa i går kveld, nei... Haha! Men kos var det likevel :-) 

Tok desverre ingen bilder fra tirsdagen, men jeg har tatt noen outfitbilder som kommer om ikke så altfor lenge!

I dag er også 1.august, og i morgen er det nøyaktig en måned siden jeg begynte å jobbe, og bokstavelig talt jobbe og.. Men det har gått så utrolig fort, så har nesten ikke tenkt over at vi allerede er inne i augustmåneden! Har igjen 3 uker med hjemmehjelpjobben, så er det tilbake til Elverum igjen og jobbe mer der. Med de opptjente pengene, blir det forhåpentligvis en tur til London med Lady Gaga-konsert i begynnelsen av september, så det ser jeg fram til :-)

Hva har du gjort i dag?


hits