Her ser dere tatoveringene mine, fine ikke sant? Vel, den øverste; B.H - er initialene til oldefar. Han het Birger Holtet og var min bestevenn da jeg var lita jente. Jeg er utrolig glad for at jeg var så heldig og fikk kjenne han, for han var ganske unik og god som person. Savner deg, oldefar. ♥

"Every second counts cause there's no second try."
Dette er en slags vennskapstatovering med bestevenninna mi, Tuppa. Hun har de første linjene i samme vers, og så har jeg de som kommer etter - fint eller hva? Jeg syns det, men ikke alle er  like enige, og det er helt greit - det er tross alt ikke de som skal leve med dette påskrevet på kroppen. Denne sitter som dere ser, på ribbeina. Og tru meg - det var et helvete å ta den der! Akkurat som at noen har kvesset et par spisse spyd og roterer det under overflaten.. Men ikke la dere hindre i tatovere der! Smerteterskelen varierer så mye fra person til person. (Legg merke til at jeg ikke har navlepiercing, haha) 

Her er min mindre gjennomtenkte tatovering; en Jigglypuff på innsiden av høyre legg. For de som ikke vet, så er Jigglypuff en pokemon, noe mange unger fulgte med på i sin barndom. Jeg har lyst til å bygge rundt denne, ved å sette inn flere pokemon, sånn at det ser "penere" ut. Er delte meninger om det også, men hey - hvem skal ha det på seg? Jo det er jeg, så bare bit i det sure eplet og hold kjeft! Haha :-)

Hva synes dere om tatoveringene mine?

Sleng på en kommentar og fortell meg hva du mener om tatoveringer og mine valg innenfor denne arten. :-)

Nå skal jeg ordne meg litt, før jeg skal på jobb. Ha en fin dag videre! :-D
Hellåw! Igjen lurer jeg på når jeg skal slutte og eksperimentere med håret mitt, men det tror jeg aldri kommer til å bli et alternativ å slutte med! Vel, med mindre jeg begynner å miste hår; da kan jeg kanskje vurdere å tenke på saken.. Elsker å gjøre noe "nytt" på det, helfarging, striper, klipping - alt som er! Mørke striper er vel det neste jeg vurderer å få plantet i håret, haha! Høres ut som en plante, jaja - koselig det..Jeg liker luggen min fra venstre bilde, der den egentlig er tung, men likevel "lett" å stelle med, på grunn av resten av hårsveisen, hvis dere skjønner hva jeg mener! Mens jeg liker å være så lys som jeg har blitt på det høyre side, haha.. Det er jo vanskelig å bestemme seg, er det ingen som skjønner det altså?! Jeg har respekt for at folk har forskjellige meninger, men man må også kunne ha evnen til å respektere at det er opptil enhver hva man vil gjøre med utseendet sitt. I dette tilfellet er håret mitt viktig for meg; jeg vil jo se bra ut? Det samme gjelder også tatoveringer og piercinger. Vil man utfolde seg på den måten som menneske, vise hvem man er via blekk og stål på kroppen, så vær så god! Så lenge man velger ut hva man vil ha med omhu, for det har ikke jeg gjort.. Jeg har tre tatoveringer, og det er kun den ene som ikke har så mye å si når det kommer til det at en tatovering skal ha en ordentlig betydning. Den er rett og slett bare et resultat av dumhet, russetid og spontanitet. Men, jeg liker den uansett, og har forsåvidt tenkt å bygge litt på den. Jeg lever kun en gang, og akter å leve den tiden jeg kan!

Kommer straks et innlegg med tatoveringene mine, så stay tuned! Dette ble et slags meningsinnlegg, så da spør jeg dere: Hva synes dere om tatoveringer? Er det viktig at hver tatovering har en ordentlig betydning bak seg, eller kan man være spontan uten at det blir big deal ut av det? Kommenter gjerne, vil se hva folk sier om dette :-)
Jeg er fakkins awesome ;)
Ja, til tross for drittværet ute, så koser jeg meg likevel; med My Life as Liz! En morsom amerikansk serie om ei jente som heter Liz. Hun er storfan av Star Wars og har venner som er _de_ nerdene, noe som gjør det morsommere å se på. Hun liker en gutt som heter Bryson, men det er litt komplisert, så du må se serien for å få med deg alt!

Fant også igjen et kjede jeg lagde for lenge, lenge siden når jeg var hjemme i går. Fikk kjempelyst til å lage sånne igjen, så tok med meg perler og tråd! Hva synes du om slike kjeder?

Skal også en tur på kino med Joakim i kveld og se den nye Batman-filmen, det blir kos!

Ha en fin dag videre!

- Caroline <3
Heisann! Bedre sent enn aldri? Vel, mange som blogger om kveldene og nettene nå som det er sommerferie! Anyways, lovte dere et innlegg med outfit, so here it comes!

Skjorte - Bik Bok // genser - Carlings

Shorts - Gina Tricot

I like my shooooes! Ed Hardy er i mine øyne litt harry, men disse likte jeg veldig godt! Fikk de av søte Ceciliapuz <3

"Ny" veske, som jeg har fått av min bestemor. Snilt, synes jeg!

Details, details..

Happyface!
Tycks?

Ha en fin kveld videre, nå skal jeg la Joakim ta resten av nettet så ikke LoL lagger for han, stakkars. :-)

- Caroline <3
Hellå! Akkurat inntatt en matbit på jobb, var skikkelig sulten! Og jeg har for en gangs skyld ikke kjøpt fet og usunn mat
; men ostebriks og eplejuice! Nom nom :-D

Morgenstund har gull i munn! Ja, jøss.

Kos dere videre i dag, alle sammen! Kommer kanskje et innlegg senere om outfit, etc.

- Caroline <3
Hello, folks! I dag har jeg vært på jobb, og etter jobb dro jeg til Hamar og spiste middag hos svigermor med Joakim, søstera hans og forloveden hennes. Håper det ikke blir lenge til neste gang! :-) akkurat i dette øyeblikk sitter jeg her og knotrer på telefonen med både Facebook, Instagram og meldinger! Passer også på noen småtroll (vel, han minste sover, men mellomste sitter her og koper foran tv'en) og det er alltid like kos :-)
Etterpå skal jeg til gutten min og sove der til jeg drar på jobb i morra tidlig. Ha en fin kveld/natt videre!

Juhu, flinkest på jobb!

On the rooooad again!

Søte vi er, ntaaaw
Hello, folkens! Jeg har ikke blogget på en god, god stund og det er også gode grunner til:

1. Jeg har jobbet omtrent.. Konstant? Ja, mer eller mindre! Jeg har fire jobber for øyeblikket, så jeg har nok å henge fingrene i (og nei, det er ikke småjobber som å jobbe i hagen og lufta bikkja som vi ikke har)

2. Jeg har vært mye med Joakim, go'gutten min!He's so cute. ^^

3. jeg har hatt lite å blogge om, ettersom jeg kun jobber for tiden. Jeg har ikke vært så mye med vennene mine heller, men har likevel vært mye på farta!

- Men, jeg skal bli mye, mye flinkere til å blogge fra nå av! Jeg er egentlig ganske glad i å skrive, og liker å legge ut bilder, så jeg vil bli flinkere, lover :-)


All I need is you. 

hits