Hei, bloggen! Klokka er nå langt over leggetid for barn, og ja - jeg er barn. Skal spille Sims 3, så da kan man pådra seg en slik søt tittel, hih :-) Men først; jeg vil vise dere bilder av hvordan jeg så ut før! Jeg var mer emokid enn det jeg vil si jeg er nå. Nå er jeg mer mainstream (æsj, vil ikke) men samtidig ikke, for jeg har på en måte min egen stil også! Det spørs litt på hva jeg vil ha på meg eller hva slags humør jeg er i, etc.


Her er jeg, før jeg begynte med hårfarging, klipping - you name it! Pretty natural, vil jeg påstå!
 
Fornøyd med å være brunette, hihi :-D Ååååh, hadde så langt hår før! Savner det.. *sukk*


Der var jeg vel ganske fornøyd med hårlooken - har alltid og vil være opptatt av hårsveisen min! Elsker å eksperimentere, selv om jeg har fått mange kommentarer på at jeg snart kommer til å miste håret mitt, haha.. Screw u, guys! :-) jeg gjør hva jeg vil med håret mitt, håhå!
Her har jeg lagt i striper, så jeg hadde tusenvis av farger i håret, i bruntoner da. Miss that style too..Også lilla og sløyfer var en lidenskap en periode - som sagt; elsker å fikse/eksperimentere med hår!


Caroline aka 2012. Veldig fornøyd her også; egentlig alltid vært fornøyd, men jeg har aldri slått meg til ro med en frisyre. Kanskje på tide nå?

Hva synes dere? Hva kledde jeg best i denne perioden? (Btw, er fra 2008 til 2010, vil jeg si sånn ca.)

Dette står på ønskelista! Noen som vil kjøpe til meg, hint-hint? (a)


Hello, out there! Jeg vil bare fortelle dere at jeg kommer nok ikke til å være så aktiv på bloggen i helga, fordi jeg kom opp i historie til muntlig eksamen!! Ekstase ftw! Jeg er virkelig glad jeg kom opp i historie, selv om jeg hadde forventet å komme opp i religion. Men slik gikk det engang ei, og jeg er hvert fall veldig glad for at jeg ikke kom opp i IT, for da hadde jeg seriøst skutt meg sjøl i leggen.. 

Mulig det kommer et innlegg på søndagskvelden, hvor man skal slappe av ordentlig før siste (nesten) eksamen.


#Happyface <3


Blikk sier mer enn tusen ord, eller hva?! Hæ, hæ? :D

Nå skal det leses! SKal ned i leiret og hente en pakke på Posten, har fått det siste jeg bestilte fra russ.no - håper det passer! Legger ut bilde senere :-)

Hva kom dere opp i til muntlig eksamen? Er dere fornøyd med eksamenstrekket?


Softly we tremble tonight, 

picture perfect fading smiles are all that's left in sight, 

I said I'd never leave, you'll never change 

I'm not satisfied with where I'm at in life. 

Am I supposed to be happy? 

With all I ever wanted, it comes with a price. 

Am I supposed to be happy? 

With all I ever wanted, it comes with a price. 

You said, you said that you would die for me... 

 We made plans to grow old, 

believe me there was truth in all those stories that I told. 

Lost in a simple game cat and mouse,

Are we the same people as before this came to light? 

 Am I supposed to be happy? 

with all I ever wanted, it comes with a price. 

Am I supposed to be happy? 

with all I ever wanted, it comes with a price. 

You said, you said that you would die for me... 

You must live for me too'...

For me too. yeah, yeah..

You said that you would die for me..

 

Am I supposed to be happy? 

with all I ever wanted, it comes with a price. 

Am I supposed to be happy? 

with all I ever wanted, it comes with a price 

You said, you said that you would die for me...

 

You said that you would die for me

You said that you would die for me
God ettermiddag, finfolk! I dag er det søndag (oi, ironi) og jeg er virkelig ladd for skole! Eller bare ikke.. Jeg sitter hvert fall på rommet mitt og gjør noe forsømt skolearbeid *kremt-kremt* og stoooorkoser meg. Vel, jeg klarer ikke å definere hvor glad jeg er for at jeg sitter på søndagsettermiddagen med kaffekoppen og gjør lekser, men enkelt og greit - sånn er det når man bare skyver "problemene" framover og utsetter de til det uendelige. Noen som kjenner seg igjen? Jepp, det vil jeg være innmari sikker på! Men, man må ta det hele med et smil og bite tenna sammen - det er snart SOMMERFERIE! Det inkluderer mye for meg, bla. Volumfestivalen, Hovefestivalen og jobbings ++++. Tror det blir en bra sommer i år også! Håper bare en ting i år, og det er det at det er like ålreit temperatur ute som det var i fjor; vil ikke ha en sommer som vi heller kan kalle høst/vinter. Ekke aktuelt, for å si det sånn!

Nå har jeg vært ut med familien og spist, og skal på jobb nå snart. Kos dere videre!

Merkelig vinkel, men ja.. Er bare skapt sånn, okei?! Ferdig med rage moment, ok fint. 

Hva gjør dere på en søndagsettermiddag?Helloisen! I dag er det en ny dag, full av nye muligheter! Jeg skrev i går at jeg ville skrive et innlegg om piercingene mine. Well, here they are! Jeg elsker tatoveringer og piercinger, men spesielt piercinger! Det er vakker kroppskunst for meg, skjønt mamma gjerne skulle sett at jeg aldri hadde hatt en eneste en på kroppen eller ansiktet mitt.. Men, når det kommer til stykket - hvem bestemmer over meg? Haha!

Jeg har til og med spurt tattoo/piercingstudioet her hjemme om de kunne tenke seg en assistent/lærling, for det hadde vært utrolig kult å lære og stikke piercinger på folk, så kan jeg stikke på meg selv, håhå ♥ Hah, neida! Men de hadde ikke plass til meg pga. dårlig plass, så det er forståelig! Men det får ikke meg til å miste motet, hehe :-D

Ps. Ikke mobb bildene mine.. Det er ikke så enkelt å ta bilder av de, spesielt smiley'en - ser ut som en hest som sliter med å vrinske. :-(

Denne dere ser ovenfor, er en smiley. Den sitter i strengen i overleppa. Stakk litt da jeg tok den, men det gikk fort over! Veldig fornøyd :-D

Tunga! Det er ganske vanlig at folk tar piercing i tunga, og den er lett å skjule når kommer til arbeidslivet og andre formelle sammenhenger. Du kan også skjule smiley, men da må du bruke stang og ikke ring, fordi ringen kommer fram når du smiler og ler, eller når du må gape opp, haha!

Industrial. Det var den verste piercingen jeg har tatt ever.. Det gjorde vondt, og det var jo bare brusk og shit der. Det er det uansett, men dere tar poenget?

Til slutt utvidelsene mine. Jeg har 6 mm spiraler på begge sider, og er fornøyd med det! Skal utvide opp til 8 mm, tror det blir veldig fint! Har allerede reservert meg to par med plugger med favorittmønsteret mitt og ikonet mitt; leopard og cupcake! Er det mulig?! Jeg er kjempeheldig, så det blir ikke så altfor lenge til dere får se meg med cupcakes- eller leopardmønstrede plugger, hihi. 

Jeg har lyst på flere piercinger, men vet ikke hvor! Noen som har forslag? :-D

Ha fortsatt en fin dag, slenger på et innlegg seinere (kanskje). Iluu, folk <3
Heisann, folkens! I dag har det vært en stille og forholdsvis ålreit dag, både på skolen og hjemme! Har chilla max, og har sittet og hørt på musikk i mange, mange timer nå.. Kanskje litt kjedelig, men jeg synes ikke det! Litt ettersom hva man velger å gjøre ut av det, hehe :-D

Tenkte kanskje å installere Sims 3 på nytt; fikk kjempelyst til å spille igjen! Det er artigst å spille sammen med noen, og se simmene gjøre dumme ting, haha - eller hva, Cecilia? <3 
Det er faktisk helt greit å være hjemme på en fredagskveld. I russetida var jeg nesten ikke hjemme i det hele tatt (man skal vel ikke være det heller, haha!) og var på farten hele tiden, stort sett. Men, nå skal jeg henge opp litt klær, få meg i noe næring og spela lita dotaaa! Håhå :-D 

Kommer kanskje et innlegg med piercingene mine! Stay tuned!

Ha fortsatt en fin fredagskveld :-)hits