Jeg kan ikke beskrive hvor forferdelig og råtten jeg føler meg innvendig.. Alt av innvoller er på vei ut, og sprenger seg plass og lager kvalme for å fortelle hvor dum jeg har vært. Jeg klarte å forsove meg til eksamen i dag.. Helt forferdelig og ikke minst åndssvakt. Jeg kommer ikke til å få førstegangsvitnemålet mitt pga. dette stuntet her, og det er jeg fullstendig klar over. Heldigvis, får jeg en, en aller siste sjanse til å bevise at jeg ikke lar meg vippe av så lett; jeg får tatt psykologieksamen som privatist på høsten, og får eksamenskarakter samt at jeg skal inn i militæret og får et ekstra studiepoeng, som er redninga mi. Men selv om dette skulle være redningen, så kan ikke det ta bort følelsen av å ha skuffet så mange rundt meg som jeg bryr meg om. Det er vanskelig å holde tilbake tårene, fordi dette er utrolig sårt og jeg ville aldri at dette skulle skje.. Men, gjort er gjort, og spist er spist - jeg kan ikke gjøre annet enn å bruke sommeren på å forberede meg til høsten, slik at jeg kan bestå eksamen. Hvis du leser dette mamma, skal du vite at jeg aldri ønsket at dette skulle skje, eller at jeg skulle skuffe deg så mye som det jeg har gjort. Unnskyld, mamma.  Unnskyld til alle de nærmeste rundt meg; jeg er så lei for det.  

Skulle ønske jeg kunne skru tiden tilbake noen timer..

Hei alle sammen! Nå er jeg back on track igjen, og skal bli flinkere til å blogge igjen! (For ørtende gang, hehe) Men det har vært stress å tenke på at jeg vil blogge egentlig, med tanke på at russetiden har vært, og stress med eksamen osv. 

MEN! Til overskriften - jeg syns ikke det er så kult å bli voksen. Ikke bestandig hvert fall.. I dag var jeg hos legen for en rutinesjekk, og fikk med faktura hjem + resept på noe medisiner. Halsen min har det ikke helt bra, men er ikke så mye å få gjort med det! Men anyways; legetimen kostet 176 kr. 176 kr?! Jeg var inne hos legen i 12-15 min, liksom. Ufattelig dyrt, mener jeg! Minsteprisen burde vært 50 kr, om det i det hele tatt skulle kostet så mye.. Jeg er fortsatt student, og jobber ikke så mye pga. eksamenstyr, så ble 300 kr blakkere i dag pga. at jeg ikke er i tipptopp stand.. Flotters! Men skal ikke klage, så lenge vi ikke trenger livsforsikring for å komme på sykehus, slik som det er i USA. Dødsraten ville nok sett litt mer annerledes ut her i landet om vi skulle hatt likt system som amerikanerne ja.. Huff! Men nok klaging - er man voksen, så må man bare vente seg at man må betale regninger, bensin og andre vesentlige utgifter selv; det er livets harde realitet!

Nå sitter jeg med eksamensforberedelser til psykologieksamen - gleder meg litt, nesten! Psykologi er et av mine desidert favorittfag, så tror det vil gå ganske bra! Jeg har fått låne bok og nettmateriale av søte Stine, så nå blirre notering på harde livet! Jeg kommer til å oppdatere om hvordan det gikk i morgen, så da får dere ikke sett meg før den tid! Ha en fin kveld videre, folkens :-DHar du eksamen i morgen? Hva har du hatt av eksamener og hvordan gikk det for deg? :-)
 
http://open.spotify.com/track/3lXHeWE9SsQiBVelevxycg - <3Hei, der ute! Jeg lurte på om det er noen som har lyst til å lage et design for meg? Det hadde vært kjempekult og en forandring fryder ofte, sies det! 

Sleng igjen en kommentar i feltet nedenfor hvis det er av interesse!

 

Snakkes, xoxo <3


Random bilde, håhå
hits