Først og fremst vil jeg takke alle som har lest/kommentert på bloggen min så lenge jeg har hatt den! Det har blitt satt stor pris på. Men, desverre - jeg har funnet ut at blogging er ikke min sterkeste side. Det hjelper ikke å si at man er glad i å skrive når man aldri gjør det, og man attpåtil lover gull og grønne skoger på at man skal komme sterkere tilbake og oppdatere dere mer om meg og mitt liv. Og på nåværende tidspunkt, så er jeg et eneste rot selv. Det er mange dager jeg har hatt lyst til å snappe noen bilder med et påklistret smil, legge ut på bloggen og skrive om min fantastiske dag. Men ikke alle dager har vært like fantastiske, så da har det mer eller mindre bare falt bort.. 

Jeg kommer til å holde bloggen åpent til mandag, så er det shotdown - hvis ingen absolutt ikke vil at jeg skal slutte å blogge. Men her og nå, så virker det som det mest fornuftige for min del. Time will show.


Morn, morn! Jeg må seriøst skjerpe meg. Sier jeg skal blogge, men neeeida. Det skjer ikke! #tullkjerring

Men tenkte hvertfall jeg skulle oppdatere dere med at jeg har tatt ny piercing, og at jeg er kjempefornøyd! Har ønsket meg hull i leppa lenge, og endelig gjorde jeg det! Var mest fordi mamma sa nei da jeg var yngre, som er hovedgrunnen til at jeg ikke tok en før. Men nå har jeg bikket 20 år, så nå er det på tide å slippe taket. Eller hur, mutter'n? 

Kjempefornøyd, hih. ♥ angrer ikke et sekund!

Ellers skjer det ikke så stort. Jeg har ikke drukket cola på flere dager, det må vel være ny rekord. Lol. :( kjøpte også bursdagsgave til mamma i dag, og noe til meg selv (det var gammelt nytt).

Nå skal jeg snart sove, så jeg rekker jobb i natt. Kos dere videre, stay tuned for updates! 
Hei, alle søte mennesker. Jeg har ikke glemt bloggen, heller bare latt den være. Av en eller annen merkelig grunn har jeg ikke hatt lyst til å blogge, dele livet mitt med folk. Folk og folk - hvor mange leser egentlig bloggen min? Ikke sant - zeroo. Men anyways, jeg vil ikke bare sitte og stirre på skjermen og "grue" meg til å skrive et enkelt innlegg med noen ord og bilder. Jeg har lyst til å vise at jeg er mer enn et grått, kjedelig a4-ark som ikke gjør noe annet enn å sove, spise og jobbe. Er ikke sånn jeg vil ha det! 

Fra og med i morgen (4.april, vel og merke) skal jeg være flinkere til å oppdatere dere om hva som skjer i livet mitt. Når jeg sover, hva jeg spiser, hvor jeg er og hvem jeg henger med. Altså, ikke total overvåking av hva jeg bedriver tiden min med, men jeg tror jeg har fått frem poenget mitt. Prøver å være morsom. (LE, VÆR SÅ SNILL) :(
I mellomtiden kan dere kose dere med mine "me, myself and I"-bilder på instagram:
 

Føl dere fri til å gjøre den blå knappen grønn, hi hi. Snakkes, nå er'e jobb! (Trykk på bildet for å komme til min profil)
Eller lik siden min på Facebook: www.leopardcaroline.blogg.nohits