Fant ikke på noen bedre overskrift, så det får dere leve med! Det er endelig russetid (vi i Elverum begynte jo en uke før alle andre, så har allerede fått festet litt!) og vi er i full gang med å feire vårt siste år på videregående. Det skal bli utrolig godt å bli ferdig med videregående, og komme seg videre i livet, men jeg kommer til å savne det også. Det sosiale, gjengen jeg henger med - ja, alt! Noen har søkt skole eller militæret andre steder, mens noen blir hjemme en stund til. Det blir rart og trist på en gang, men det blir likevel bra å få stå på egne bein og ta ansvar for seg selv videre i framtida!

Men nok alvorsprat; nå nærmer det seg i skremmende fart at det snart er russetreff! Det er allerede et treff i helga på Tryvann, men jeg reiser heller til Lillehammer fordi vi har svartruss i bilen, og svartrussen har som rykte på seg at de blir banket av rødrussen fordi de mener at de ikke har gått like lenge på skole som dem.. Det er teit, men det er min mening! Alle burde få sjansen til å dra dit, uansett farge på russebuksa! :-)

Men jeg vil ønske alle dere som er russ en helvetes artig russetid! :-D

Folket, glad i dere! ♥ 


Dette er noen av tingene jeg kunne tenkt meg oppleves før jeg dør. Har dere noen ønsker om hva dere vil oppleve før dere dør?

musicnodesHei, verdens søteste lillesøster; gratulerer så mye med dagen! Håper du får en superflott dag med masse gratulasjoner på din store dag! Er kjempeglad i deg, bare vent til du får bursdagsgaven din, hih. :-*


Hei og hopp! Igår var første dag etter påskeferien, og det var hardt å stå opp og dra på skolen og jobb, for å si det sånn.. Men det var en koselig og artig dag! Etter skolen i går dro jeg, Annika, Sigrun og Joakim til Hamar for å kjøpe bursdagsgave til meg (Eller, Joakim skulle hjem til mammaen sin og være i fred, haha - og Sigrun ble med for moro skyld!) så det var kjempekoselig. Jeg smakte til og med på sushi, og var både godt og vondt på en gang, haha. Så vanket det en tur på Maxi i Hamar, og der fikk jeg bursdagsgaven min, weee!

 
Banner - how awesome! Har sett på slike før, og jeg har et sjæl og, men ikke i brunt! Så det var litt awesome, wee. 
Knestrømper - gleder meg til jeg gå med de ute blant folk! Men skal ha litt farge på kroppen før jeg tør det, haha..
Genser (skikkelig digg, har den på meg nåå) - siklet på den en stund, håhå!
Alt er fra Carlings :-)

Og her er det jeg kjøpte selv:

 

Hva synes dere om innkjøpene? :-)

And all this love,

All you've given me -

It's not enough.

All my dreams

And all this stuff -

All made real

And it's not enough. 
Da prøver jeg et nytt design igjen! Det er vel ikke nytt; men det er i bruk på den forrige bloggen - http://caarolinesverden.blogg.no/. Må bare få ordnet på størrelsen på profilbildet og headeren, så skulle det være i boks, egentlig. 

Slenger med et bilde fra påsken, sånn random så det ikke blir så tomt innlegg, haha! Er så utrolig kjipt å lese blogger med mange innlegg uten bilder.. Skal ikke si noe på det, men det er pga. jeg ikke har hatt pc'en min, men nå skulle den være i beste velgående hvertfall! Så, da får vi se hvor lenge etter russetiden den holder. 

Da er jeg spent på hvordan designet blir! Rables senere, nå skal jeg sove! :-)Jeg liker virkelig ikke det nye designet til blogg.no. Sikkert wannabe-facebook, som om blogg.no prøver å snike seg innpå tidslinje-trenden. Eller kan denne "liksom"-tidslinja være til inspirasjon?Hva mener du?

 
Hello, people! Nå er det endelig påskeferie, og jeg har "store" planer for påsken! Eller ikke.. Okei, okei - jeg har lagt noen planer; skal blant annet til Sverige en tur med noen halvgærne poijks, og en tur til besteforeldrene mine, og no' skattejakt med Robin og co i løpet av uka! Det blir awesome!

Dette blir et supertidlig innlegg, klokka er jo bare ti over halv sju.. Sånn går det når man ser på film hele natta! Nå skal jeg sove noen timer før Sverigetur venter.Hva skal dere gjøre i påsken?

- Caroline. ♥

hits