Yey, happy birthday for me! <3
Ja, desverre har jeg på nytt hatt en pause, men nå i det siste har jeg ikke hatt pc, siden den streika på mandag.. Såå det! But, I'm back baby! Nå låner jeg pc av en kompis, innmari snilt av han! Det ordner seg alltid for snille jenter ^__^

Kommer ingen bilder denne gangen, men jeg skal bli flinkere så fort jeg får igjen pc'en min!

Snakkes!

- Caroline. ♥
Hello, out there! Jeg har igjen tatt pause, og det var godt denne gangen også! Jeg har bare ikke hatt noe å blogge om, ettersom jeg er storsvetter på facebook, så alle big happenings blir som regel publisert der. Men jeg kan fortelle så mye som at: 

♦ Jeg har fått bra karakterer på større oppgaver på skolen; 5+ på psykologisæremnet, og 6- på en historieprøve! 
♦  Årsavgitften på bilen er betalt, og jeg har råd til både et landstreff og billett til Russens dag på Tusenfryd!
♦ Tatoveringa er ferdig grodd, og snart klar til å fylles på igjen! (Skal ikke grine denne gangen, I swear)

Yey, me  - fett altså! Men over til noe annet, jeg har snart bursdag! Og i forbindelse med det, har jeg kjøpt meg et antrekk for anledningen, så jeg vil gjerne vise dere det! Fineste kjolen jeg har kjøpt på en stund, tror jeg.  

Ooog så kjøpte jeg et par andre klesplagg:Gjennomsiktig blondetopp. Den er så utrolig fin, digger den! Den svarte tubetoppen hadde jeg kjøpt fra før; type Lady Gaga-inspirert. Digger å kombinere ulike stiler, for det er det som gjør folk så forskjellige! Jeg synes det hadde vært så kjedelig hvis alle hadde kledd seg likt, oppført seg likt og snakket likt. Vil ikke tenke på det engang, haha!


Denne toppen har jeg lett en god stund etter! Jeg har kun lett i en butikk riktignok, men jeg fant den heldigvis! Digger leopardmønster, er helt vilt. Men føler det har blitt en del av mitt image. Jeg kler meg av og til i "vanlige" klær; joggebukser og hettegenser, men det er lov! Man kan ikke bestandig kle seg etter hva folk liker; du må kle deg slik du vil ha det selv! :-)
Alle klærne er fra Bik Bok (til og med buksa, haha), bortsett fra tubetoppen, som stammer fra Gina Tricot.

NB - Dette innlegget skulle egentlig kommet i går, men jeg var så trøtt at jeg ikke orket å legge ut/redigere bilder osv.. But finally, it's out now! :-D

Hva synes du om klærne?

 
Hellow fellow! Tenkte jeg skulle gjøre et lynraskt innlegg med min tættis som jeg tok i går; kjempefornøøyd! :-D Etter mange tårer, lyder fra a til å og hele pakka, ble tatoveringa seende slik ut:

// Er ikke verdens beste kvalitet på bildet, ettersom det er tatt med iPhone, men tar et bilde når det har "roet seg" ned - er ganske sårt og vondt å røre på! Superfornøyd, fysøren! :-D
(Btw, min gode venn Robin gjorde dette, Ida - hih :-D)


Hellohello! Nå sitter jeg atter en gang på pc'en og glor, håhå. Men jeg har bestemt meg for å være supernerd i dag! Så nå skal historieinnleveringa unnagjøres! Jeg begynner å bli så lei av at jeg utsetter ting hele tiden, og sier "Jaja, dette kan jeg ta i morgen, haster ikke dette akkurat, osv" til meg selv hele tiden. It's some fucked up shit I'm doing to myself! Jeg kan ikke fortsette på denne måten lenger.. Det blir bare til en lei uvane jeg har, som jeg har hatt ganske lenge og.. Ikkje bra!

// Ser veldig sur ut, men jeg er faktisk konsentrert! Bildet er tatt i går, men jeg ville likevel sittet i samme posisjon uansett, haha!

I morgen skal jeg tatovere meg! Jeg både gruer og gleder meg; husker hvor vond den forrige var - men jeg takler det! Man må lide for skjønnheten, rett og slett. 
Kos dere videre i kveld, så skal jeg nerde videre! ^^

Hun hadde bursdag i helga, men som nevnt i tidligere innlegg feiret jeg ei venninne med bursdag, og dette er da samme jente!


// Ever so charming, Jane! :D Og hennes typ, Henrik :)

Gratulerer så mye med 19-årsdagen, Jane Elisabeth Tollefsen! ♥ Glad i deg! 
Heihei! Har dere hatt en fin helg? Det regner jeg med de fleste har hatt, og det har jeg også! Nå har jeg begynt med lekser, koser med meg musikk og nudler samtidig. Har også vært en tur i Hamar med to søte snupper! 
Har desverre ikke blogget i helga pga bursdagsfestligheter, men det kommer et forsinket bursdagsinnlegg senere, hih. 

Bildeopplasteren er fucked up, så blir desverre ingen bilder i dag! 
Kos dere videre, snakkes!

- Caroline.
Hell yeah, don't cha see that, D A M N boi. Tulla; følte for å være litt "y0 niggah" i innledningsfasen. Håper ingen som leser føler seg støtt; jeg er stor fan av f.eks Will Smith! Han var et av idolene mine da jeg var yngre, så det så!

I dag har jeg hatt en fin dag på skolen; hatt fri i tre timer i dag.. Egentlig ganske sår i rævva og på halebeinet av å sitte så lenge, usj. Men, har fått vasket bilen og lest litt til religionsprøven vi har i morra. BARE 30 og noe med sider, da. Rene barnematen, ja. Og verdens beste lærer, ikke glem det. 
// Litt drittunge i dag, ja. Hehehehe

Her er den nye jakka på meg da! Jeg klarte ikke helt å vente med å bruke den til snøen ble borte, men det har vært veldig varmt og fint vær i dag, så er vel ikke så lenge til man kan begynne å sykle og gå til skolen uten å knuse alle beina i skrøtten! // Yey, blue! Liker den, har liksom aldri hatt en slik jakke på vårparten. 

Nå skal jeg koke meg litt vann og lage meg solbærtoddy, og lese videre til rle-prøven i morra, gjeesp. Snart helg!
Ha en fin kveld videre!

hits