Idag har jeg vært på UFO-møte med den kvinnelige delen av slekta mi, og det var kjempekoselig! Et såkalt UFO-møte er et møte hvor vi møtes, skravler over kaffe og kaker og sysselsetter oss med UFerdige Objekter - f.eks sying, strikking, hekling; håndarbeid rett og slett!
Vært en fin dag ellers, jobbet med eksamensoppgaven og begynner å nærme oss mål. Hurra!

Outfiten i dag. Hodeskalle <3

Slenger med et bilde fra før helga. Ha en fin kveld videre!

God natt ??
Jada, som dere kan se, så har jeg shoppet. Ingen overraskelse, hah. Trøsten er at jeg har kjøpt alt på salg, sånn ca..

Vel, det kommer et innlegg om de fornuftige tingene senere. God natt! <3
Heihå! I dag var det skole og forelesning om persepsjon; hvordan vi oppfatter ting, sanser etc. med psyken vår. Ganske spennende, men hadde allerede hørt alt foreleseren nevnte, så ble sittende og skrible litt fra PP-en han la ut i dag.. Ja, jøss - spennende dag! Ikke veldig.. *grimasetulleansikt*

Så dro jeg, Lasse og Sigrun til kremmer'n i leiret og så litt rundt i butikker etc. Har også tilbrakt noen timer sammen med mamsen i dag, så har i grunn vært en fin dag.
Har hatt mye å tenke på i det siste.. Men føler ting vil bli lettere fremover, og så skal jeg også snart flytte! Det ser jeg veldig fram til.

Nå er det straks kvelden, må bare henge opp klesvasken og rydde unna oppvasken.
God natt, dere!

I'll never forget u.
Hei og hopp! I dag har det vært fart fra tidlig på morgenen til kvelds! Vært i dåp til verdens søteste Oscar (og Josefine da) og kost meg masse, og etter mat, kaker og kaffe, måtte jeg dessverre jobbe - men da er penga tjent og dagen endt i dag også! I morgen er det på'n igjen med skole, har en stor oppgave på tapetet nå, så må komme skikkelig i gang med den! Kommer et innlegg senere om hva som har skjedd i livet mitt fra sydenturen frem til i dag, føler jeg må lette på sløret somewhere.. God natt fra meg, snakkes! <3
Heisann! Nå er jeg på plass på bloggen igjen - for ja, tusende gang?! Haha. Vel, nå ville jeg bare vise dere min nyeste piercing - og den ser slik ut:

Utrolig fornøyd! Kan også slenge på bildene av mine siste tatoveringer;

Tatt på tatoveringsmessa i Elverum sist helg. Utrolig fornøyd med min 2.dame!

Pika, pika!

Og her er min førstedame! Nå ble tatoveringene lagt frem baklengs, men ja - dere skjønner sikkert! :)

Så hva synes dere?
Fuckfuckfuck.

hits