Her er bildene av hva jeg kjøpte i Sverige for snart en uke siden! Enjoy. :-)


Skjorte Cubus.


Skjørt Bik Bok. 


Studs Montini.


Gitarsmykke (hvis dere ser det, haha!) Montini.


Cupcake-kjede Montini.


Gullkjede Bik Bok. Inspirert av Martine Egelands blogg som du finner her. Og innlegget med outfiten og dette smykket (som er mest synlig og kulest, etter min mening) finner du her. 

Så, hva synes dere? Kommer kanskje et innlegg etterpå - noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Legg gjerne igjen en kommentar! :-D 
Husarbeid og trening kaller, så vi snakkes senere!


Hei og hopp! I dag har jeg sovet til klokka tolv, godt. Må ha noen timer på øyet etter aviskjøring! Hadde egentlig legetime klokka elleve i dag, men jeg mente selv at jeg hadde time 13.00.. Snakk om å drite seg ut. Men fikk ny time senere, så da ble det ordnings likevel! :-) Skal jobbe noen timer på Stengrundet i dag, så blir det middag og slappe av med søsteren min i kveld, pluss hente Carina på jobb. Travel dag på en måte, og samtidig ikke! 

Men over til overskriften, her er resten av det jeg hadde bestilt via Nandita:

Hårfarge (lilla) - gleder meg til å prøve den ut! Må bare finne når jeg skal gjøre det, haha.

 
Ugledeksel med touchpenn (utrolig god å bruke, faktisk!) og skjermbeskyttere. Alltid godt å ha i backup!

 Ørepropper - de fikk jeg med utenom, hihi :-)

Mario-deksel - digger det! :-D bruker det hele tiden, men må bytte på litt så det ikke blir så slitt :-D

Så, hva synes dere? Legger ut bilder av hva jeg kjøpte i Sverige senere i dag, kanskje. 

Vi snakkes. ♥
Vel, fikk et sjokk så det passet når jeg logget på bloggen og så hvor mange som hadde besøkt meg i løpet av dagen:
Så jeg vil gjerne takke dere, så utrolig koselig å se slike tall på bloggen! Det motiverer meg til å fortsette med bloggingen, så tusen takk til dere. :-)


H&M.

Bik Bok.Noen som er interessert?


Vil vise dere hva som dukket opp i "posten" her om dagen! Grunnen til at jeg skriver "posten", er fordi jeg møtte jenta jeg har bestilt ting av på en bensinstasjon fordi hun skulle forbi Elverum. Kjempefornøyd og kommer garantert til å handle hos deg igjen! Bloggen hennes finner du her.
Vel, dette var alt jeg rakk å legge ut! Bye, bye!Hei, fine folk! Har visst glemt bloggen helt de siste ukene! Eller, det stemmer kanskje ikke helt, så here's the thing; har vært så opptatt med ny jobb, soving og andre ting at jeg rett og slett har skjøvet vekk bloggingen for en stund! Men jeg skal prøve å være litt flinkere enn det jeg er nå, hvertfall. :-)

Som sagt har jeg fått meg ny jobb, nemlig som avisbud! Jepp, er oppe om natta og durer rundt med mine aviser som skal ligge i postkassa til de skal ha den til morgenkaffen og frokosten. Noen morgener har jeg vært litt seint utpå (klokka halv sju-sju om morran) og folk har heller fått avisa levert i hendene enn i postkassa. 

 

Jeg har også en del innkjøp fra siden sist, men jeg har desverre ingen telefon eller fulladet kamera for tiden, så er begrenset med hva jeg kan få til med bilder av alt jeg har fått.. Men jeg skal prøve! Dette kommer i et eget innlegg straks, så stay tuned! EtterpåNå skal jeg til leiret og få vaske møkkabilen min, haha!

Vi snakkes. ♥hits