Ja, det stemmer! Jeg digger dama, og jeg veit hun digger meg og! Eller ikke. Jeg kjeder meg så mye at jeg lager et innlegg hvor jeg viser dere at jeg retter håret mitt, herregud.


// Haha, vakker!// Nesten ferdig, haha!


// Litt morsk, men ja - slik ser det ut! Ferdig rettet og nesten en uke siden det ble behandlet hos frisøren. Egentlig fornøyd med fargen. Vet ikke om jeg vil bli lysere, haha. 
Dere ser også at den hårfargen jeg får på bildet rett over her, er den "riktige" hårfargen jeg fikk etter frisørbesøket. Blitsen får meg til å se ut som den ginger'n på toppen, heyhey.  


// Nye spiraler ble det på meg i dag! Kosta meg skarve 30 kroner for et par lilla awesome spiraler! Har ikke satt i den andre enda; vil ha ulike fargurr, heh.

// Her er andre øret, med den spiralen som satt i fra før. Elsker utvidelsene mine, skal ha opptil 6 mm. Men da er det stopp, tror jeg. Vil gi øreflippene mine en sjans til å gro igjen, selv om jeg kunne utvidet helt til 10 mm, og likevel få de pent grodd. Jeg har hittil ikke blødd eller sprukket da jeg har utvidet, og jeg har gjort det selv hele veien, stolt!


// Er ikke jeg bare kjempesøt. Ikke veldig, kanskje. Bolle ftw


// Jeg smiler til verden, og håper at den en dag vil smile til meg! Jeg er visst litt i det depressive hjørnet i dag, excuse me. 

De to siste døgnene har jeg hørt på Nicki Minaj og den "nye" sangen hennes; Starship! Digger den. Den beste delen er når hu sier "I'ma little motherfuuckerr", haha! 

Hva synes du om spiralen(e)? Liker du den nye bestevennen min?


// Lånte bildet fra facebook, haha - hadde ikke noe bra bilde på kameraet! Men jeg digger det jeg ser, yeey! RUSSETID, HERE WE COME!
// My shoes!// Noe av innholdet i pakka!


// Bagen min, wee!


// Russekortet mitt! Noen som sa at dette var drøye saker, hm.. Hva synes du?

Dette var altså RUSSEKLÄDORNA MINE! Og noe småsaker i tillegg, hehe.


// Og her er jeg som blond! Eller, prosjekt Blondie er i gang, ser dere. Men det tar litt tid, men dere får oppdateringer underveis!

Sååå, hva synes dere om russepakka mi og den hårsveisen? 
.. Og skrevet et innlegg med hva jeg kjøpte i Oslo i vinterferien! Ja, det tok "bare" en uke å få det gjort, herregud. Det hadde tikka inn en kommentar om at noen ventet på å få se hva jeg hadde kjøpt, så da kommer det her:


// Kjole og cardigan fra Carlings //Tubetopp med kors fra Gina Tricot.

Slik ser det ut på meg!

// Er veldig fornøyd med kjolen, og den er ikke for kort eller for utringet! Love it <3

// Cardiganen! Digger den militære grønnfargen, we.

// Jakke fra Only! Denne her har mamma kjøpt til meg; bursdagsgave! Ja, hun var glad hun slapp å tenke mer på det, og jeg ble fornøyd med en ny vårjakke! Så denne blir nok tatt i bruk så fort snøen er på vei vekk, hehe!

Jeg har også fått russeklærne mine! Det kommer et innlegg straks om hva pakka inneholdt og ikke minst; hvordan jeg ser ut i buksa! :D 
Er så ladd for russetid, omg. 
Dere får også se hvordan resultatet av håret ble. Vær glad dere ikke ser hvordan det er nå; krusete og står til alle kanter - kinda looklike Karius fra Karius og Baktus. Fail.

Okei, nå skriver jeg masse - kommer mer snakk i neste innlegg!
Hva synes dere om innkjøpene/gaven? 
Hey, people! Jeg har hatt noen fine dager i Oslo med gamletante og barnebarnet hennes, som jeg skal ta buss med i morra tidlig. Tidlig og tidlig, fru Blom - vi tar buss rundt halv tolv, haha. Men tidlig nok for meg; sto opp tolv i dag pga. det ble såå seint i går kveld, høhø. 

Når jeg kommer hjem i morra, skal jeg legge ut bilde av hva jeg kjøpte meg i Oslo! Jeg klarte selvfølgelig ikke å la være, men hallo - hvor ofte er jeg i Oslo? Nesten aldri, så ja - jeg unte meg noen plagg, heh. Og noe anna stæsj. Enough about it! Jeg skal også til frisøren i morra, og jeg skal vise dere hva resultatet ble etter frisørbesøket! Kan si så mye som at dette er nok den eneste hårstilen jeg har vært borti før.. 
Spente? Ja, det er jeg og! Gruer meg litt og, herregud - føles som jeg skal skinne meg, haha.  

//Tatt fra weheartit.com

Nå skal jeg se på Undercover Boss, snakkes! 
Hello, folks! Nå sitter jeg i en finfin leilighet på Helsfyr i utkanten av Oslo sentrum og koser meg! Ting ble ikke helt som planlagt, men man får gjøre det beste ut av det! Idag sov jeg til klokka ti, veldig godt faktisk. TV'en står på, og jeg har akkurat lagt på neglelakk på neglene. Vurderer å dra til byen snart, må en tur på polet og vil gjerne sjekke ut butikkene i sentrum!

Dette har jeg på meg idag;
Bildeopplasteren til blogg.no er helt på trynet i dag, lol. Så da stakk jeg ut nuh, skal vindushoppe litt, tror jeg. 

Snakkes senere, ha en fin kveld videre!
Nå sitter jeg og familien og koser oss med godis, brus og Gurin med reverompa! Er lenge siden vi har hatt en slik kveld, så dette er veldig koselig :') man må sette pris på de små øyeblikkene her i livet, har jeg lært. ^^

Kos dere videre i kveld, kommer muligens et innlegg senere i kveld :-)

- Caroline <3
Jeg har hatt omtrent en ukes fri fra bloggen. Det har vært litt ubevisst, men også bevisst; har ikke hatt tid eller inspirasjon til å skrive noe, men kan skrive litt hva som har skjedd denne uka :

♥ jobbet med psykologifordypningsoppgaven.
♥ feiret valentinsdagen med Ceciliafisk; kjempekoselig kveld med muffinsbaking! (De var dødelig gode, gud)
♥ levert søknader på ulike steder (fredag som var) - har ikke hørt noe enda, men håper jeg gjør det snart!
♥  kjørt Jani så han fikk fylt på tattisen sin! Den ble awesome!

Håhå, snart min tur til å få blekk på kroppen og. Hihi ^___^

♥ har også vært på trening med søteste Marita! Kjempegøy å trene Zumba og pilates; du glemmer faktisk at du trener, hih. 
♥ jeg har fått lønning og stipend! Bare se under her:

Genser med sløyfe i ryggen og høytlivsbukse fra Vila/Only. Har kjøpt mer, men det kommer i et senere innlegg. Skjorte og singlet fra Bik Bok. I ♥ flanellskjorter! 


I dag skal jeg sende inn søknad til sommerjobb etter skolen, der jeg jobbet i fjor. Jeg var sommervikar som hjemmehjelp, og trivdes veldig godt med det! 

Hva synes dere om klærne? Har dere hatt en travel uke?

Måtte smile da jeg så denne :-D


Heihei! Jeg kom akkurat over en konkurranse som en av mine bloggvenner la ut - vinn hårextensions fra rapunzelofsweden.no! Trykk for å komme inn på konkurransen til Silje Bjerk HERBli med! :-)


Heisann! Har vært lite blogging i det siste, beklager det. Men, jeg har vært med å legge meg tidlig (ja, før klokka to) og komme meg tidsnok på skolen! Wee, awesome!

Så har jeg lett etter en annen jobb.. Ja, jeg jobber jo til vanlig i ei kantine, men jeg har jobbet med mat tidligere, så har vært yrkesaktiv som kokk i snart 4 år.. Og det er lenge, til at jeg bare er 18 år! Så, nå er jeg utkikk etter en ny jobb - og så fant jeg muligens også! Det kommer et innlegg om det senere, skal levere søknad på stedet hvor de utlyste ekstrajobben etter skolen. 

Føler jeg er skikkelig selvgod, men tror likevel at jeg kan være litt stolt av meg fordi jeg faktisk prøver å skjerpe meg! Åjo, jeg har også blitt flinkere på skolen (bortsett fra ene timen hvor jeg sov ca. 20 min eller noe, kjempesmart), høhø!  Okei, nok skryt i dag. Nå skal jeg ha en time historie, så to timer norsk, etterfulgt av siste timen med religion, livssyn og etikk. 

Ha en fin dag videre, folkens! :-)
Image and video hosting by TinyPic

Og god natt! <3 
Dette innlegget skulle kommet for en time siden, men da var jeg så opptatt med andre ting. Typisk meg da, hehe. I dag har jeg hatt verdens chilleste skoledag; dro rundt i bygda og tok bilder av kirker til en gruppeoppgave i historie og filosofi. Var flink og lagde fotomontasjer, wiih!
Jeg har også vært på Zumba og pilates med Marita, og jeg skal si dere at pilates tar på en stakkars utrimmet sjel! Det var virkelig hardere enn jeg trodde, men likevel gøy! Nå skal jeg bysselullan med søt musikk og velpleid ansikt og kropp.

God natt, alle sammen! ♥ 
Var på Kremmertorget med min kjære Tuppasnupp i dag, og da var vi innom en drøss butikker hvor det hang masse plakter med ordet "SALG!" malt på med skrikende farger og kreasjoner!

Så, ble jo såklart smitta; men angrer ikke! Sjekk her:


Tvang søstera mi til å ta bilde for meg, så snill som jeg er.. Haha! Men kjolen/tunikaen er fra Only og kostet 99,-


Elsker fargen! Og følte dette var en farge jeg kunne bruke og :-) Den er i silkestoff, så den er ekstra god og lett å gå med! 


Så noen bilder av søteste søstera! Hun har vært på shopping i dag, og klaget litt over at hun hadde blitt mer jentete; det gjør ikke meg noe, for å si det sånn! Glad i deg <3


 ♥

Ellers har jeg hatt en fin dag med søstera mi (som dere ser, selvsagt, he he) og shopping her og der! Jeg må slutte å shoppe så mye.. Nå skal jeg finne senga med historie og filosofi-boka, og sovne med den over huet. God natt alle sammen! :-)

Hva har dere gjort i dag?

Memories. ♥


My Chemical Romance - Disenchanted 


My Chemical Romance - I Don't Love You 


My Chemical Romance - Famous Last Words

Liker/likte dere MCR?

Min kjære Carina Hannestad hadde bursdag 29.januar, nøyaktig 2 måneder før min egen bursdag! Jeg vet du hadde en fin dag, og ikke minst kjempeawesome bursdagsfeiring! Fyllhøna ♥Glad i deg, Carina ♥

 
VS: 

Hva mener dere? 


.. når helga tar slutt! Hater, hater. I helga har det skjedd mye rart; først skulle jeg få besøk av Even på fredag, men nei - han klarte både å sovne på toget, slik at han gikk av på Rena. Så rakk han ikke toget tilbake til Elverum, så da dro jeg på kino forever alone. Og det var en film som jeg anbefaler på det sterkeste å se! Jeg så War Horse, en nydelig film som utspiller seg i krigsårene 1914-1918 i England. Det unike vennskapet som bygger seg opp mellom hesten Joey og unggutten Albert er helt fantastisk! Dere kan se traileren her og se om dere blir fristet til å se den! 

 Såå, jo - til lørdagen! Jeg skulle jo på tatoveringsmesse med noen kule karer, og skulle hente de på diverse steder. Når jeg hadde hentet den nest siste personen, klarte bilen å snurre pga. visse dumme vinterhjul, og vi ble stående fast i en haug med snø! Men det ordnet seg; disse store kæra dytta bilen så vi kom på veien igjen!
Og når sistemann var i bilen, fikk jeg motorstopp.. What a great day. Men jeg fikk ordnet det også; viste seg å være kondens i bensintanken, som kommer av for lite bensin slik at det fryser til når det er så kaldt som det var i går (-30 eller noe, herrejesus.) Ikke nok med det; jeg måtte teipe fast lykta mi som var ødelagt fra før. Yey, god helg dette!

Men over til noe mer positivt; jeg har hatt en kjempefin helg med Even, og nå skal vi snart ut og spise med familien! Blogger senere! :-)

Ha en fin dag videre!
Heiheihalååå! Tenkte å legge ut et musikkinnlegg igjen; elsker musikk! Nå har jeg fått sansen for Avicii, og skulle virkelig ønske jeg kunne dratt på den konserten som holdes i Oslo snaart, åh!

Noen sanger jeg hører på nå:

Avicii feat. Sebastien Drums - My Feelings for You (Digital Lab Mix) 

Avicii - Hello Miami

Avicii - Freedom (Original Mix)

Avicii feat. Taio Cruz - The Party Next Door (Vocal Mix)

Avicii - Limits

Avicii - I Just Want To Party


 Hører dere på Avicii? 

// Gammelt bilde av meg - fra 2010, tror jeg

hits