Tenkte jeg skulle bli flinkere til å legge ut inspobilder av ting jeg liker/ønsker meg - av og til, hvertfall.
So, what you think?


Gratulerer så mye med dagen, snupp! Håper du får en flott dag, til tross for dårlig form. Veldig, veldig glad i deg, og ja - du får bursdagsgave. Ilu. ♥

 
Bedre sent enn aldri - men jeg sov som vanlig halve dagen, og så har jeg også vært på jobb, men dere får spørsmål & svar nu! :)

 

Fra Elise: 

Hva er favorittmaten din?
- Hmm, altfor glad i junkfood.. Vil si hamburger og pommes frites, men skal jeg være litt "sunn", så spiser jeg mer enn gjerne biff med fløtegratinerte poteter og garnityr (grønnsaker) eller fiskegrateng med smeltet smør og poteter.
 

Bildene er hentet fra google.

 Hva er favorittparfymen din?
- Tja, akkurat nå så er Lady Gaga sin parfyme min favoritt. Fikk den til jul.


Bildet er hentet fra google.

Hva er den beste boka du har lest?
- Vel.. Litt vanskelig å svare på egentlig, for jeg lest noen veldig bra bøker og en del helt ok bøker. Så jeg vil nok si at "Et glass melk, takk" av Herbjørg Wassmo og "Twilight"-bøkene av Stephenie Meyer er mine absolutte favoritter.


 

Spørsmål fra http://tolljkua.blogg.no/ :

Koffer valgt du navnet "leopardcaroline"?
- Jeg er lidenskapelig opptatt av leopard. Altså, mønsteret - det har en egen plass i både hjerte og sjel! Aner ikke helt hvorfor, men mange forbinder meg faktisk med leopard, og har en gang i tiden smått vurdert å anskaffe meg leopardmønster-tattoo for å virkelig vise hvor glad jeg er i leopardmønster. Og ja, dyret er også helt nydelig! Haha.

 Lua er riktignok mer tiger enn leopard, but still! Bildene er hentet fra arkiv.


Kordan blogga les du daglig?
- Mange forskjellige, egentlig. Kommer ikke på noen spesifikke akkurat nå, men leser alt fra moteblogger til dyreblogger. 

Ka du brenn mest for i livet?
- Vanskelig spørsmål! Hm.. Noe av det viktigste i livet er å leve livet og ta vare på seg selv. Så kort sagt; jeg brenner for å leve livet på godt og vondt!

Ka e din største drøm? 
- Har mange drømmer, men drømmer vel om å reise mye og oppleve ting. Eie mange dyr, bli rik, ha en fancy bil og stifte min egen familie, ha en jobb jeg trives i og ha et langt og flott liv. Hurra. Ditt forhold til skog å mark?

- Jeg virker ikke som et friluftsmenneske, men jeg er glad i å være ute på sommeren helst. Hvem er ikke det?! Men skog og mark; er glad i å gå tur i skog og mark, gjerne med en tobeint eller firbeint venn. Så må vel si jeg har et passe godt forhold til naturen. 


En spasertur med søsknene mine våren for to år siden. Tiden går fort!

Koffer starta du å blogg?
- Var vel mest fordi jeg er veldig glad i å skrive! Men jeg synes også det er gøy, når jeg først sitter og blogger. Men uvanen min er at jeg blogger for sjeldent, og bruker aaaltfor lang tid til tider..  


Spørsmål fra Marita

Hvor lenge har du blogget?
- Har blogget på denne bloggen siden 20. mars 2011, men har hatt flere blogger før det. Blant annet http://caarolinesverden.blogg.no/ og http://lifeinmisery.blogg.no (som dere sikkert skjønner, så er den sistenevnte bloggen slettet) og jeg startet vel min "bloggkarriere" i 2010.

Hvorfor blogger du?
- Se litt lenger opp, så ser du svaret! :-)

Hva gjør du på fritiden?
- På fritiden jobber jeg, er med kjæresten og venner. Ser også på serier, spiller Sims og gjør mye av det samme som andre ungdommer på min alder gjør, bortsett fra å gå på skole. Men jeg har smått begynt med privatiststudier, så til høsten er jeg nok i skole igjen! Gleder meg.  

Favorittdyret ditt?
- Tjaa. Jeg klarer ikke å bare si en, men hvertfall tre. Så jeg sier hund, hest og katt! Veldig glad i dyr, og har planer om å eie både hest, hund og katt når den tid kommer.


Hihi, måtte bare.. den er søt fordet. ♥Fiin p0zekatt. Bildene av dyrene er hentet fra weheartit.com.


 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, hihi. :-) Kanskje jeg skulle prøve meg på bloggvideoer også?
Hva synes dere om det?

God natt, søte. ♥

 
Hello, folkens! Sorry for lite blogging i det siste, men har sovet en del og sett på Pretty Little Liars..Bra serie!
Skjønner ikke hva det er med meg og soving, men jeg prøver å rette på det, og skal straks legge meg! Men over til noe annet - jeg legger ut spørsmålene fra spørsmålsrunden med svar i morgen, men aner ikke når i morgen det vil skje.. Pc'en er på vei til å si takk og farvel for snart 3,5 år under mitt herredømme. Passer jævlig dårlig, for å si det sånn! Såå, jeg skal ta den med til videregående skolen jeg gikk på tidligere, og se om de kan ha tid og lyst (det bør de ha.....) til å pleie pc'en min frisk som en fisk igjen, hih.

Ellers i dag har jeg vært på den "nye" jobben min. Den er "ny", fordi jeg har jobbet der før, sluttet (pga. militæret) og så begynt på igjen, og det føltes bra! Har også fått gjort unna andre ærender, så det har vært en finfin dag! Har også fått hårfargen og skoene som jeg har bestilt.. Gleder meg til å få de, og det vil jeg muligens få på fredag, woop-woop!
Trykk her for å se hårfargen og skoene jeg har bestilt. 

Slenger med et bilde fra tidligere i sommer.

Sov godt og ha en fin natt/morgen videre!
Hello! Blogget ingenting i går, var mer eller mindre opptatt hele dagen (og jeg sov omtrent halve dagen i tillegg, haha.) med søsteren min på Milano og så på Gossip Girl med kjæresten. Veldig koselig kveld!

Idag fikk jeg melding av bestefaren min om at jeg hadde fått penger, slik at jeg kunne betale for privatisteksamenen min! Vel, det ble en til, siden jeg gjerne vil ha opp eksamenskarakteren min i matte - greit at karakterene mine ser nogenlunde ordentlige ut til jeg skal søke skoler og sånt, hih. 

Btw, avslutter spørsmålsrunden på mandag, men har ikke fått noen enda - SÅ SPØR I VEI! :-D
Trykk på bildet for å komme til innlegget med spørsmålsrunden.

Ha en fin kveld videre.

Tenkte å ha en spørsmålsrunde, så hvis du har tid eller lyst, så kan du sende meg spørsmål om hva som helst - så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!


(Digger forhåndsskrevne innlegg, pga jeg er borte når dette blir postet.. Thumbs up!)
Heihei, folks!

I går var jeg flink og sto opp tidligere enn det jeg pleier, haha.. Var oppe rundt ni, og det begynner å bli tidlig i forhold til hva jeg pleier å våkne (tja, rundt tolv-ett, kanskje?!) og fikk i meg noe mat, og ventet spent på å få høre fra min søte treningsbuddy, men ikke et pip! Men det hindret ikke meg i å dra på studio og trene litt! Fikk en unnskyld-melding etter treninga, så jeg er ikke sint på deg, Marita! Hihi.

Okei, okei - veldig mye tekst og syting, men over til overskriften. Jeg trente som sagt i går, og det var veldig godt! Tok for meg kun bein i dag egentlig, siden jeg følte jeg ikke orket å ta noe særlig av brystpartiet og armene. Skal antakeligvis trene igjen på torsdag eller fredag, kommer helt an på om jeg har noen med meg eller ikke! Så, vi får sjå!

Tenkte jeg skulle vise dere et par bilder av sidecuten min.. Den har jo vokst en del siden sist, og det begynner å bli en stund siden! Bare se her:
Ohh, how pretty.. Haha.


Man ser lett hvor fallet i håret begynner. Unless you're blind. Okei, mener ikke å være frekk, så sier unnskyld på forhånd. 


Håret mitt har blitt så langt! Det er kanskje ikke så lett å se, men retter jeg det, så vil dere se forandring! Så, jeg har flettet håret, og skal vise dere hvordan det ser ut før og etter retting senere. 
What ya think?


... tenkte kanskje dere ville ha et outfit-innlegg! Så koselig jeg er, hehe.


Laget med iPhone-appen Pic/Photo-Collage.

Bukse (som dere ikke ser, lol) - Carlings / Topp m/ hodeskalle - Carlings / Topp under - Bik Bok / Vest - Carlings


I morgen skal jeg trene med Marita igjen, så blir vel noen bilder da også, tenker jeg. :-)

Men nu er'e natta! God natt og sov søtt, lesere!
 
Hva synes dere?

Har skrevet i tidligere innlegg at jeg er veldig glad i interiør, spesielt detaljer. Burde nesten begynne å lese interiørblader, hoho! Det går også et program på kanal FEM som heter "Herlige hjem" - tror jeg skal begynne og se på det også!
Hellå! I dag har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn å daffe og sove, og så våknet jeg halv seks i kveld, og fikk melding av ei venninne: vil du være med og løpe? Var ganske trøtt, men tenkte hvorfor ikke, og hev meg i treningsklær og ned til leiret for årets første treningsøkt! Og godt var det, så jeg kommer forhåpentligvis til å "hate" Marita i morgen, haha.. 


Stælk'n Gundersen, ellno. Skal bli flinkere framover! *Fiskeboller*


.. Og disse har fått vært med på sin første treningsrunde! Feels good!

Hva har dere brukt søndagen til?


Vil bare ønske folk en god morgen! Nå legger jeg meg, haha!

 
Skal sove så jeg kommer meg opp til jobb, så ha en fin dag videre!

Har du en fin morgen?Da har jeg fått ordnet meg et nytt design! Utrolig fint, synes jeg! Det er et gratis design hentet fra denne flinke jenta her:

Trykk på bildet for komme til bloggen hennes


Kjempefornøyd med designet, og har til og med lagt til en rubrikk selv --> Reklame (med nelly under)!

Hva synes dere?

 

Heihei! Tenkte jeg skulle legge ut flere ting til salgs, har visst ting jeg ikke bruker at all - greit å få det vekk, kan hende noen andre vil bruke det mer enn det jeg har gjort! :-)


Sløyfekjede - ubrukt - 50,- (Kjøpt på H&M)


Kjede - brukt èn gang - 50,- (Kjøpt på Glitter)


Diverse øyenskygge - brukt et par ganger - 100,- (Kjøpt på Cubus/H&M)
Pudderbørste - lite brukt - 40,- (Kjøpt på H&M)


2 stk. armbånd - lite brukt - 60,- (Kjøpt på Bik Bok).


Dobbelring m/kors - lite brukt - 30,- (Kjøpt fra Gina Tricot)


Lilla spiraler (5 mm) - lite brukt - 100,- (Kjøpt fra Dark Diamond Studio, trykk for å komme til facebooksiden HER.)


En stk. spiral i rosa glitter (5 mm) - ikke brukt - 50,- (Kjøpt av noen andre, så vet ikke hvilket studio denne kommer fra).

Hva synes dere? Noen interesserte? :-)
Sleng på en kommentar eller melding på bloggen, eller send meg en melding på facebook :-) 
Veska er solgt!

Skrik ut om du er interessert! :-)
Vel, å spare penger er jeg ikke spesielt flink til, nei.. Haha, fuckings forsett altså! Men jeg skal skaffe meg en ekstra jobb neste uke, så det må vel hjelpe på litt!

Dette er det jeg har bestilt meg i januar:

Gleder meg nesten mer til denne kommer:


Har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre; dip-dye eller farge deler av håret ELLER farge absolutt alt det blonde lilla.. Hm, dilemma. .__.

Hva synes dere om innkjøpene og mitt gærne innfall?

Hei og hoppsann! Ble ikke noe blogging i går, gitt - fucka døgnrytme er no' flotte greier, blæ. :3

MEN - jeg har skrevet mine nyttårsforsett. De blir forsåvidt sagt hvert år, men noen av de skjer aldri; oftest fordi jeg aldri letter på rævva og gjør noe med det! Men jeg har bestemt meg for at 2013 - det blir mitt år! På både godt og vondt, egentlig. Vi får satse på det! :D


(Haha, i det kreative hjørnet i dag, ja. Noen grunn til å være flau over seg selv..?)

Hva slags forsett har du?

Hei og hopp, lenge siden sist nå! Jeg har brukt veldig lite tid på pc'en egentlig, og har så å si glemt bloggen! Men det er januar, så nå er det på tide å børste av hybelkaninene av min kjære blogg, hih. 

Jeg fikk utrolig mye fint til jul som gavekort, klær, penger og andre ting man har ønsket seg eller ikke forventet å få - alltid like koselig å få julegaver! Men det beste er å gi de bort og se folk sette pris på du har tenkt på dem i jula. Det er sånt som gleder!

(Deilig iPhone-kvalitet.. blæ.) 

Her, derimot - er noe jeg har kjøpt i løpet av romjula:
 
Bluse med national stars på skuldrene - loveit!


Olatopp med rynsjer - kjempefin å ha på til svarte bukser eller tights.

Begge toppene er fra Bik Bok.

 

Og sååå -  noe jeg kjøpte i går:
Tada! Blir forhåpentligvis litt mer bevegelser av meg framover også, nå som jeg har fått meg så fine (og dyre) sko! Vel, de kostet 599,- og var på tilbud, så er ikke så ille til å være Nike, synes jeg! Kjempefornøyd!

Skal prøve å skrive mine "nye" nyttårsforsetter i morgen, nå vil jeg bare tilbake til senga og bli der resten av dagen, selv om jeg sto opp rundt halv fire-tiden.. Hah, huff.

Ha en fortsatt fin dag videre!

hits