Heihei! Ja, overskriften sier mye, men jeg har hatt litt shoppingterapi med mamma i dag, pga. visse private årsaker. Det var veldig godt å ha mammaen sin i dag, samt noen gode venninner å snakke med i dag. <3 

Her er bilder av det som ble kjøpt i dag (mamma betalte alt!)


// Undertøy, Bodyzone - Kappahl ◊ Ring - Kappahl.


// Montasje laget av meg.


// Type "vintage" jakke - Kappahl.


Søteste innkjøpet!

Jeg fikk også fire kubbelys av mamma, siden det var 10 kr pr. stykk. Vi kjøpte 24 tilsammen, selv om hver kunde fikk kun 5 stk, ehehe. 

Hva synes dere om innkjøpene? 

I just wanna be free. I don't wanna feel regrets because of you anymore. You're like a ghost haunting for revenge.


I'm sick and tired of this confusing shit. 
 

 
There comes a time in life
when you have to let go of
all the pointless drama
and the people who create it
and surround youreself with
people who make you laugh
so hard that you forget 
the bad and focus solely 
on the good. After all,
life is too short to bee
anything but happy.


// Weheartit.com.


Hei! I dag er det endelig lørdag; beste dagen i hele uka! Haha, føler meg litt barnslig, men ja. I går var jeg på skole og jobb som vanlig, og heldigvis var ikke fredagskvelden på jobb like stressende og slitsom som på torsdagen, herre jesus! Da var det mye å gjøre; fikk ikke matpause engang.. Menmen, en frisk start på helga er akkurat det jeg trenger nå, hvor jeg sitter og gjesper. Vel, nok om det - tenkte jeg skulle vise dere outfiten for gårdagen:

// Blondetopp fra Cubus - Smykker fra diverse butikker - Skjerf fra Cubus.


// Strømper fra Pierre Roberts - Shorts fra Replay.

Så, over til verdens beste mamma - hun skulle vekke meg på senga med kaffe og kanelboller fylt med vanilje, men så kom jeg ned før hun rakk å komme opp, stakkars. Men, godt var det! :-D Er så deilig å ha en mor som skjemmer deg bort, hihi. Her er herligheten i all sin prakt:

NOM NOM! 
Og her er den fine stå-opp-seint-på-lørdag-outfiten:


// Merkelig kombinasjon, men jeg har på meg go'-skjorta som jeg har stjålet fra bestemora mi, strømper og "ladder" (tøfler). Haha, et komisk syn!

Yeye, nå skal jeg endelig gå og ordne meg, og så skal jeg på Kremmeren og kjøpe bursdagsgave til verdens søteste Carina! Hun har bursdag i morgen, så jeg skal lage et bursdagsinnlegg til henne når morgendagen gryr! 
Senere i dag skal også møte Cecilia, wee. Lenge siden vi har hengt sammen nå, så blir koselig! 

Hva skal dere gjøre i dag? Chiller'n og ikke gjøre noe, eller få så mye som mulig ut av dagen?
Heisann, sveisann! Nå har jeg riktignok vært hjemme i snart en og halv time etter en hard dag jobb, men jeg nå kjenner jeg virkelig at jeg er sliten. Utslitt, faktisk. Så, nå sitter jeg i senga og lurer på om jeg skal slippe taket og la dyna sluke meg til morra tidlig. 


//Bilde tatt av meg, Canon 500D. Ja, jeg og sløyfa skal sove nå, hihi. 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en god natt! :-) Sov godt, alle der ute!
Hellow fellow! Tenkte jeg skulle lage et innlegg om musikken jeg hørte på for en god stund siden (er ikke det at jeg ikke hører på de ulike bandene lenger, men ikke like mye som før.)

Thnks fr th Mmrs - Fall Out Boy 

Nothing Could Come Between Us - Theory Of A Deadman 

In My Arms - Dead By April

Empyre One - Dangerous

Family Force 5 - Drama Queen

Kamelot - The Haunting (Somewhere In Time)

Paramore - Crushcrushcrushcrush


// Weheartit.com

 Dette er noen av sangene av de ulike bandene jeg hørte på tidligere, og som jeg hører på av og til :-)

Hva synes dere? Hører dere på noe av det samme? 
Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men den ene tingen jeg vet helt sikkert, er at jeg er fryktelig glad i deg, vennen. Du betyr utrolig mye for meg, og du har støttet i hver minste ting som har hendt rundt meg; til og med små bagateller. Og det sier litt om deg som person - det er noe av det som gjør deg unik som min bestevenn. Jeg vet jeg virker kald og unnvikende - men jeg håper du innerst inne vet at jeg bryr meg veldig om deg. Som du sa en gang; even heroes needs a saviour. Jeg er kanskje den siste personen du vil se og/eller snakke med, men du skal vite at jeg vil ditt beste. Unnskyld for at jeg ikke har den du ønsket at jeg skulle være. 
Jeg er veldig glad i deg. 

 

- Caroline. 
Jeje, så er jeg her igjen! I dag har vi blokkdag i historie, og det er alltid like spennende! I my ass. Etter skolen skal jeg på jobb, så det kommer inn på kortet til februar måned og! :-) Syns jeg er heldig som har jobb - er ikke alle som har verken tid, ork eller lyst til å jobbe mens de går på skole. Er fullt forståelig, men jeg liker å tjene noen ekstra kroner i tillegg til stipend. Det kommer hvertfall godt  med når man må betale for telefonregninga og bilforsikringen sjøl :-) Men jo, til overskriften - jeg har faktisk begynt å trene ordentlig! Det føles bra, og jeg kjenner (merkelig nok) at jeg har fått mer energi etter en økt på studio. Uansett, dette er noe jeg kommer til å fortsette med, og det kan hende det kommer innlegg om det innimellom; vekt, hva jeg spiser den dagen, osv. 

Hva synes dere? Er det noe jeg kan blogge om? 


Hej, alleihopa! Beklager at jeg ikke blogget i går, men det ble en veldig lang dag på jobb! Såeh, jepp - da vet dere det :-)

Og mens jeg sitter her og skriver, skal jeg svare på de spørsmålene som ble sendt inn: 

Fra Banan (Jane, ehe)
Hvem er dine ti beste venner?
- Hmm.. Tuppa, Cecilia, Erik, Carina, Jane, Thea, Even, Trine, Rune og Siw Helen :') You guys are simply the best! ♥

Hvilke tre land vil du mest besøke?
- Italia, USA og Spania!

Har du noen gang spist maur, bæsj eller pultost? (Same thing)
- Heheheheeh... Neida, aldri gjort det :-) 


Ville du kjøpt en mini-dinosaur om de fantes?
- Hell yeah! :-D

Liker du Family Guy?  
- Yepp, I do! 

Synes du jeg er kul?  
- Jaa! ^___^  


Her kommer det spm fra Tææn

-hvorfor startet du å blogge?
- Jeg vet egentlig ikke.. Ble vel først og fremst nysgjerrig på hva blogging var, ettersom det kom en type bloggbølge for noen år siden, og da slang jeg meg med, bare. Jeg prøver ikke å komme på topplista; for all del - men jeg liker å skrive og syns det er morsomt å få respons på det jeg skriver om! :-) 


-Favoritt rett?
- Den var litt vanskelig.. Hmm, jeg er glad i all slags mat, men altfor glad i junkfood. Ikke at jeg blir så preget av det vektmessig sett, men jeg prøver å spise sunt. Hvis jeg skal nevne noe, så må det være pizza, lasagne og spaghetti med kjøttboller. Veldig glad i salat også! :-)

- Håper du fikk svar på det du lurte på, hehe :-)


 Så, siste fråga fra Wolf:

Why are u so cute?:D 
- Har ikke peiling! :-D Eneste konkrete svaret jeg kan komme med, er at jeg bare er født slik, haha! :-D


//Bilde av meg; tatt i 2010 (To år siden, herrejesus.) 


//Montasje laget av meg. 

Hva synes dere? :-)

Jeg svarer på spørsmålene som dere har sendt i kveld, men dere har fortsatt sjansen til å spørre - push the button!

Nå skal jeg på jobb; snakkes senere!Hei, folkens! 

Nå sitter jeg her og tenker over helga som har vært; jeg har ikke blogget pga av det! Jeg har vært på farta hele helga, så har ikke hatt tid til å sette meg ned.. Men jo - jeg har vært ute med fine folk og kost meg masse! Alltid gøy å være på byen, men var greit for en gangs skyld å drikke seg veldig full, så folk forstår hva man sier! 
Jeg er ikke av de verste til å drikke meg drita, men kan bli fryktelig full for det, haha!

Tenkte jeg skulle slenge med et gammelt bilde av  meg som jeg fant i stad når jeg installerte Picasa:
 

Du ser så vidt at jeg har ring i nesa, wee! Så, kommer spørsmålet da - synes dere jeg kler den? Her er det flere bilder:


Vad tycks er?

Greia er at jeg ikke har piercingen lenger. Jeg var dum nok til å ta den ut, og samme dag som jeg hadde gjort det, så hadde den allerede grodd.. Smart, aye? No. Såeh, vurderer å ta den opp igjen, selv om jeg ikke liker den smerten.. Gi meg styrke, kjære Gud. Nei, nå tuller jeg fælt ass. Tror søren meg jeg tar den opp igjen! 

Nå skal jeg bysselullan, så snakkes vi senere! Jeg avslutter spørsmålsrunden i morra, btw! Trykk her om du har noe å spørre om! :-D

- Caroline. ♥
 // laget i Photoscape av meg.

Roses are pink, violets are blue. God made me pretty, what the hell happened to you?
Hei! Beklager for dårlig blogging i går og forgårs, men jeg hadde særemnet i norsk å tenke på, som mange andre.. Og nå er den endelig levert, yay! Føler oppgaven har blitt bra likevel, selv om jeg var i tvil en god stund.. Så, skoledagen ble brukt til å høre på de som skulle ha muntlig framlegg om særemnet (rett: fordypningsoppgaven) og mange var flinke - selv om det var langvarig og litt slitsomt, haha!

Og ikke bare det; jeg var trening i går, for første gang på veldig lenge! Det var faktisk godt å bevege seg, så jeg bestilte meg like godt et ungdomskort, hvor jeg betaler et visst beløp for det, så kan jeg trene så mye jeg vil i en måned! Trykk her hvis du kikke på hjemmesiden deres.I dag skal jeg muligens ta med meg lillesøster i svømmehallen - hun har jo ytret et ønske om å ta en tur i løpet av vinteren, så da er det greit! :-D

Kommer kanskje et innlegg senere i dag, snakkes!


Hello people! I dag har jeg ikke noe spesielt å blogge om, så tenkte kanskje dere hadde noen spørsmål dere vil stille meg? 

I såfall, skriv i vei! :-D


// Redigert i pixlr.com - prøv du også, ved å trykke her

Ps. Anonyme spørsmål godtas ikke.


Hei, igjen! Etter skolen i dag var jeg innom kremmertorget, og måtte selvfølgelig ta turen innom den butikken jeg hadde gavekort til; Lindex. Gavekortene mine nærmest brant i lommeboka mi, så måtte ta en tur da vettuu!


//Tatt med Canon EOS 500D - Og ja, jeg har tatt sidecut; en ordentlig en og! Og jeg har heller ikke på meg sminke, for en gangs skyld. :-)
Såå, over til særemnet: Dere kjenner kanskje igjen teksten på bildet under? Ja, det er fra Twilight, både i starten av boka og filmen, høhø. 


Jeg har valgt adaptasjon, for det virket som en morsom oppgave, så jeg skal sette ordentlig gang nå, slik at jeg ikke trenger å ha en for sen innlevering på samvittigheten.. Kult, ja, lol hade

Hva synes du/dere om innkjøpet? Fikk ganske mye for 200 kr, pluss at jeg fikk igjen 6 kr eller noe fordi jeg likevel hadde brukt opp alt på gavekortene, hih. Blir kanskje en rask gåtur senere i kveld, hvis jeg orker. Må jo prøve å bli sprek, og da får man starte med en rask spasertur i naturen!

Well, back to work. Sleng gjerne igjen en kommentar; det blir jeg alltid glad for! 
Jeg skal selge det kameraet jeg hadde fra før; Sony α330.Det er et veldig fint nybegynnerkamera, mener jeg - enkle funksjoner og lett å ta bilder med. Grunnen til at jeg selger dette, er fordi jeg ikke trenger to speilreflekskameraer, og at jeg heller ville ha Canon enn Sony. Hater litt han fyren som solgte meg Sony, ettersom det kameraet jeg helst ville ha - Canon; var både billigere og bedre.. Fu mann på elkjøp. Okei, no more anger. 

Men, si fra om dere er litt interesserte! :-) Veske, lader og alle kabler er inkludert, pluss at det er forsikret om det skulle bli ødelagt :-)Heihei, ælleihopes!

Nå sitter jeg på skolen, tent som et lys og følger med! Njæ. Vi har religion, og jeg har faktisk vært aktiv, score to me. 
Men jo, til overskriften. Jeg har kjøpt meg et "nytt" kamera; Canon EOS 500D!Love it - mye bedre å ta bilde med enn med det Sony-kameraet jeg kjøpte for to år siden.. Fikk til og med et større objektiv fra Tamron med på kjøpet! Det er ikke så verst, hih :-D

Så, nå kommer jeg til å være mer motivert til å ta bilder, siden jeg har anskaffet meg et bedre kamera!

Hva tycks er?
 
Söt elr, høh :')

Kjære Daniel Straume;
gratulerer så mye med dagen som var 11.01.12! Håper du får en superawesome feiring med de kuleste folksa som finnes, yeah! :'D

Masse glad i deg! ♥

TOODLES! ;-*Verdens beste Silje Margrethe Grinden aka Tuppa har bursdag! Den jenta er min bedre halvdel, og jeg hadde ikke byttet bort henne for alt her i verden! :') 
You're simply the best, and I'll love you till death. Okei, jeg er ikke blitt lesbisk, men ja - jeg er glad i den jenta! ♥
Du får nok en kake på skolen i morra, wiiih.

Og hvis dere lesere vil ønske henne en fin dag og en heidundranes bra feiring med good folks, så legg igjen en kommentar i feltet under! :-) 

Nå skal jeg lese litt psykologi, så er det nattinatt! 


Jeg har laget meg offisiell side på facebook! Hvis du vil følge bloggen min der, så hadde det vært kjempekult :-D

Trykk her for å komme til siden!


weheartit. com - følge meg der også? Trykk her.
Hei! Jeg er syk i dag også, men jeg er på bedringens vei! Nå ligger jeg og ser på filmen; The kids are all right med Julianne Moore, Mark Ruffalo og Annette Bening. Faktisk en veldig morsom film - anbefales!
Syke meg, hehe - er så pen atte! Noes.


Dette er eneste gangen jeg liker å være syk; jeg får sjansen til å skjemme meg selv bort litt.


Yeey!

Etter filmen skal jeg fortsette på særemnet - det skal leveres på tirsdag, så kanskje greit å bli ferdig med det og!

Så, hva skal dere gjøre i dag? 
Mamma er snill som kjøper Repsils til meg, hihi. She's the best! I dag har jeg bare sovet og vært hjemme - er sjuk, så nå skal jeg sove igjen, håper jeg. Slokner sikkert igjen slik jeg har gjort ellers i dag, høhø. 
Og så har jeg laget en fin liten video til dere som er interessert å se. Tihi. 

 

Enjoy! 

Nå skal jeg sove. Nattinatt! ♥Hello, awesome people! I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å tørke nesa og unngå å sovne på skolen. Dette har vært en hard dag, men jeg har kommet meg igjennom den med Tuppa mi! <3


Skikkelig i form, ja.. Fyfaen.


Konsentrert/aggressiv.no


Tekken er fett a! 

YEY, JEG VANT! Eheheh, er litt svett. .___.


Berta mi, hihi. ♥ ilu


Mine nest beste venner just nu..

Vel, vel - nå skal jeg legge meg så jeg kan virke i morra! Jævlig upassende å bli dårlig nå, hah. God natt, folket der ute! 

Er du superforkjøla i januar måned? 

 

Jeg har hatt en fin dag, men har likevel vært opp- og nedturer, føler jeg.. Sånn er det vel for de fleste av oss, og noen av de jeg kjenner har fått gjennomgå at jeg kan virke som verdens særeste person - uheldigvis.
Men jo - jeg har fått klær av mamma! Hun skulle egentlig ha den selv, men fant ut at den passet bedre på meg.

Have a look?

Beklager mitt messy rom - men er jo kinda messy selv, så da driter jeg i det. Litt, ehe
This is real, this is me. I'm exactly where I'm supposed to be, no more hiding of who I wanna be.

Hva synes dere? :-)
 


musicnodes

//weheartit.com

Elsker Nickelback. ♥'
 Fuck it all; but you don't fuck with me.
Kinda gangstahstyle, bby.

I går var jeg i Hamar med Robin, Tuppa og Steffen og det var kjempekoselig! Supersnille Steffen lånte meg penger så jeg fikk kjøpt verdens kuleste sko - check out! Vi var også en tur på mac'ern, eheeh (a)
Awesome, right? :-D

Ellers har jeg ikke gjort noe fornuftig i dag; sett nesten hele filmen Eat, pray, love med Siw Helen, og så kjørte jeg hu til sykehuset til kjæresten sin. Nå hadde jeg egentlig tenkt å se ferdig filmen, men så kom søstera mi akkurat og ville ha igjen startkontakten sin. GREAT.
Litt drittunge, eheh - Men ja, jeg er jo supersnill, aight? Hmf.

Hva gjorde dere lørdagskvelden? Hva har dere gjort i dag? 


 
Hello people! Nå er jeg, Jane og Henrik på besøk for litt mekking av tattoo! Jane er kjempeflink, så dere som ser dette innlegget, må være snille og kommentere så hun kan føle seg bedre etterpå :-D
Snart er det tid for Tekken 3, wiih :'D

Hva har dere gjort i dag?
Har dere tattovert dere?

- Caroline <3

hits