Tenkte jeg skulle bli flinkere til å legge ut inspobilder av ting jeg liker/ønsker meg - av og til, hvertfall.
So, what you think?


Hva synes dere?

Har skrevet i tidligere innlegg at jeg er veldig glad i interiør, spesielt detaljer. Burde nesten begynne å lese interiørblader, hoho! Det går også et program på kanal FEM som heter "Herlige hjem" - tror jeg skal begynne og se på det også!
Hei og hoppsann! Ble ikke noe blogging i går, gitt - fucka døgnrytme er no' flotte greier, blæ. :3

MEN - jeg har skrevet mine nyttårsforsett. De blir forsåvidt sagt hvert år, men noen av de skjer aldri; oftest fordi jeg aldri letter på rævva og gjør noe med det! Men jeg har bestemt meg for at 2013 - det blir mitt år! På både godt og vondt, egentlig. Vi får satse på det! :D


(Haha, i det kreative hjørnet i dag, ja. Noen grunn til å være flau over seg selv..?)

Hva slags forsett har du?

Hey ho! I går/dag skrev jeg i forrige innlegg at jeg ville komme med en anbefaling. Jeg sa aldri hva slags type anbefaling det var snakk om, men tankene mine gikk til: HÅRKUR. 

Jepp, hårkur er veldig, veldig viktig - spesielt når man farger og bleker hår og behandler det med varmeapparater slik som jeg gjør. Enkelte dager hvor jeg jobber to dager etter hverandre, så hender det ofte at jeg dusjer på kvelden, og da må jeg føne håret for å ikke drukne i vått hår i senga. Og så har jeg dager hvor jeg både føner og retter håret mitt med veldig korte mellomrom, og da er det ikke så rart at alle hårstrå står til alle kanter, and so on. TIL POENGET, ANYWAYS - jeg vil gjerne anbefale denne kuren her:Denne godsaken er absolutt noe å teste ut hvis du er ute etter et nytt produkt til håret ditt! Den har utrolig god lukt; frukt av noe slag. Minner meg om appelsin og mango, hihi. Og den inneholder fuktighet som er veldig bra for tørt, slitt og behandlet hår. Den var i det dyreste laget for min del, som så etter et produkt til rundt 300 kr, men jeg spanderte likevel nesten 500 kr på meg for at håret skal føles mykere og glattere, noe jeg er veldig glad for! 
Denne får du kjøpt i de fleste frisørsalonger og koster 490,-.

Hva synes du om min anbefaling?

(forhåndsskrevet innlegg)Alt jeg trenger nå er inspirasjon, og jeg tror jeg skal starte med å gå en tur hver dag. Og det er ikke noe som heter å "fikse tid til det" - det heter å "bare gjøre det"! Det er som de sier i Nike-reklamen; Just do it. 

Er du inspirert?
hits