Hei, bloggen! Klokka er nå langt over leggetid for barn, og ja - jeg er barn. Skal spille Sims 3, så da kan man pådra seg en slik søt tittel, hih :-) Men først; jeg vil vise dere bilder av hvordan jeg så ut før! Jeg var mer emokid enn det jeg vil si jeg er nå. Nå er jeg mer mainstream (æsj, vil ikke) men samtidig ikke, for jeg har på en måte min egen stil også! Det spørs litt på hva jeg vil ha på meg eller hva slags humør jeg er i, etc.


Her er jeg, før jeg begynte med hårfarging, klipping - you name it! Pretty natural, vil jeg påstå!
 
Fornøyd med å være brunette, hihi :-D Ååååh, hadde så langt hår før! Savner det.. *sukk*


Der var jeg vel ganske fornøyd med hårlooken - har alltid og vil være opptatt av hårsveisen min! Elsker å eksperimentere, selv om jeg har fått mange kommentarer på at jeg snart kommer til å miste håret mitt, haha.. Screw u, guys! :-) jeg gjør hva jeg vil med håret mitt, håhå!
Her har jeg lagt i striper, så jeg hadde tusenvis av farger i håret, i bruntoner da. Miss that style too..Også lilla og sløyfer var en lidenskap en periode - som sagt; elsker å fikse/eksperimentere med hår!


Caroline aka 2012. Veldig fornøyd her også; egentlig alltid vært fornøyd, men jeg har aldri slått meg til ro med en frisyre. Kanskje på tide nå?

Hva synes dere? Hva kledde jeg best i denne perioden? (Btw, er fra 2008 til 2010, vil jeg si sånn ca.)

I just wanna be free. I don't wanna feel regrets because of you anymore. You're like a ghost haunting for revenge.


I'm sick and tired of this confusing shit. 
 

 
Hei, folkens! 

Nå sitter jeg her og tenker over helga som har vært; jeg har ikke blogget pga av det! Jeg har vært på farta hele helga, så har ikke hatt tid til å sette meg ned.. Men jo - jeg har vært ute med fine folk og kost meg masse! Alltid gøy å være på byen, men var greit for en gangs skyld å drikke seg veldig full, så folk forstår hva man sier! 
Jeg er ikke av de verste til å drikke meg drita, men kan bli fryktelig full for det, haha!

Tenkte jeg skulle slenge med et gammelt bilde av  meg som jeg fant i stad når jeg installerte Picasa:
 

Du ser så vidt at jeg har ring i nesa, wee! Så, kommer spørsmålet da - synes dere jeg kler den? Her er det flere bilder:


Vad tycks er?

Greia er at jeg ikke har piercingen lenger. Jeg var dum nok til å ta den ut, og samme dag som jeg hadde gjort det, så hadde den allerede grodd.. Smart, aye? No. Såeh, vurderer å ta den opp igjen, selv om jeg ikke liker den smerten.. Gi meg styrke, kjære Gud. Nei, nå tuller jeg fælt ass. Tror søren meg jeg tar den opp igjen! 

Nå skal jeg bysselullan, så snakkes vi senere! Jeg avslutter spørsmålsrunden i morra, btw! Trykk her om du har noe å spørre om! :-D

- Caroline. ♥
 
Mamma er snill som kjøper Repsils til meg, hihi. She's the best! I dag har jeg bare sovet og vært hjemme - er sjuk, så nå skal jeg sove igjen, håper jeg. Slokner sikkert igjen slik jeg har gjort ellers i dag, høhø. 
Og så har jeg laget en fin liten video til dere som er interessert å se. Tihi. 

 

Enjoy! 

Nå skal jeg sove. Nattinatt! ♥
hits