Heioghå!

Random overskrift - ja! Orket ikke å tenke deep shit, så jeg fant ut at jeg skulle starte litt morsomt! Morsomt, ja? Nei..? Ok, ok.

Anyways.. Jeg tenkte å begynne med mer blogging igjen. Ikke fordi jeg har et desperat behov for å blottlegge for alle og enhver hva jeg spiser, hvor jeg går på do eller sånne ting, men fordi jeg har lyst til å skrive. Skriblet alltid på bøker og tegnet konstant inni dem på barneskolen og ungdomsskolen, helt til jeg fant ut hva sosialt liv var. Jeg var en liten outsider i mine yngre dager; er fortsatt den dag i dag en outsider - har bare fått et kulere preg over det.

Status akkurat nå: jeg har vært våken siden halv tre igår, og er sånn passe overtrøtt og panikkslagen fordi jeg har lett for å sove skikkelig hardt og ikke våkne av vekkeklokka, og dermed forsove meg til jobb, som starter om 4 timer og 10 minutter. Og drømmer meg bort i Spotifys fantastiske verden, hvor Miley Cyrus gråter sine tårer i låta "Goodbye". Og det verste er at jeg er helt tom for tanker, og drømmer derfor ikke. Haha. Men nå har Justin Bieber fanget meg med "Nothing like us". Funker for meg, til en viss grad.

Okei, fra spøk til revolver: det har skjedd veldig mye siden jeg sluttet helt å blogge. Jeg skrev et kort innlegg i juni, men det ble slettet av diverse årsaker, og sånt skjer. Men jeg vil prøve å sette ord på hva jeg tenker og føler, og sitter igjen med etter at det har så store forandringer i familien, i privatlivet generelt. Men ikke akkurat nå.

Nå skal jeg hoppe i senga, i håp om at jeg sovner og klarer å våkne uten å få en telefon om at jeg har sparken.

Takk for meg og min babling, og god natt! Eller, god morgen, om du liker å kalle det det.

Mvh,

Frøken Småvittig.

Kategori: Blogg
Skrevet: 12.10.2014, 07:23Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits