Heisann!

I dag har jeg vært på stranden og sola meg med mor og far, som vanlig. Gikk tidligere opp i dag enn ellers, begynte av en eller annen merkelig grunn å snufse kjempemye! Så jeg ville opp og dusje, få i meg litt varme.. Har også gjort mer oppgaver i forbindelse med skole også; kjempeeeffektiv på ferie gitt!

I dag var vi også ute og spiste, på El Ciervo, en restaurant på kjøpesenteret i Puerto Rico. Kjempegod mat der til "billig" (fornuftig) pris, men giga porsjoner! Fortsatt verdt turen dit da, og så ble det litt mer shopping. Fikk denne kjolen av besteforeldrene mine;


Syns den er aldeles nydelig, og gleder meg til å bruke den og ikke bare prøve den på meg, hih. Kostet 20 euro, som er rundt 160 kr eller noe sånt. Er fortsatt litt billigere enn kjoler hjemme, selv om det faktisk er omtrent like dyrt her som hjemme i Norge. 

Og her er kveldens outfit:Skjorte og bukse er fra Cubus. 

Ble ikke noe outfitbilder fra i går likevel, hadde ikke tatt noen spesielt bra, og jeg gadd ikke å ta på meg de for å vise hva jeg hadde på meg igjen, haha.. hashtag ikke-blogger, lol.  


Fine bikinibildet mitt, haha. Føler meg deformert, men fått høre nettopp at jeg er perfekt bygd for å få barn.. Hurra? Haha, neida. 

Nå er det natta på meg, så snakkes vi senere!

XOXO, Kategori: Blogg
Skrevet: 14.11.2013, 01:10Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits