Først og fremst vil jeg takke alle som har lest/kommentert på bloggen min så lenge jeg har hatt den! Det har blitt satt stor pris på. Men, desverre - jeg har funnet ut at blogging er ikke min sterkeste side. Det hjelper ikke å si at man er glad i å skrive når man aldri gjør det, og man attpåtil lover gull og grønne skoger på at man skal komme sterkere tilbake og oppdatere dere mer om meg og mitt liv. Og på nåværende tidspunkt, så er jeg et eneste rot selv. Det er mange dager jeg har hatt lyst til å snappe noen bilder med et påklistret smil, legge ut på bloggen og skrive om min fantastiske dag. Men ikke alle dager har vært like fantastiske, så da har det mer eller mindre bare falt bort.. 

Jeg kommer til å holde bloggen åpent til mandag, så er det shotdown - hvis ingen absolutt ikke vil at jeg skal slutte å blogge. Men her og nå, så virker det som det mest fornuftige for min del. Time will show.Kategori: Blogg
Skrevet: 18.04.2013, 17:28Kommentarer

18.04.2013, kl.17:37

Jeg håper alt ordner seg for deg hvertfall!! Du er nydelig!

18.04.2013, kl.20:03
pølsebolle

Du kan jo også være litt ærlig da?

Det må jo ikke være bare kos og smil hele tiden. Det er nok av andre bloggere som poster bare fryd og gammen hele tiden. Man vet det jo er litt falskt uansett.

19.04.2013, kl.01:54

pølsebolle: Det er sant. Men føler ikke at jeg blir hørt, på en måte. Altså - det jeg skriver, er lite eller ikke interessant for andre å lese.
Jaja, ofc - egentlig litt kvalmt å lese hvor "bra" alle har det, fryd og gammen som du sier. Hva med ting som man sliter med, men ikke blir dratt frem i lyset?

19.04.2013, kl.01:54

Ida marie: Tusen hjertelig takk for det, det varmer å høre slikt :')
I like så!


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits