Bedre sent enn aldri - men jeg sov som vanlig halve dagen, og så har jeg også vært på jobb, men dere får spørsmål & svar nu! :)

 

Fra Elise: 

Hva er favorittmaten din?
- Hmm, altfor glad i junkfood.. Vil si hamburger og pommes frites, men skal jeg være litt "sunn", så spiser jeg mer enn gjerne biff med fløtegratinerte poteter og garnityr (grønnsaker) eller fiskegrateng med smeltet smør og poteter.
 

Bildene er hentet fra google.

 Hva er favorittparfymen din?
- Tja, akkurat nå så er Lady Gaga sin parfyme min favoritt. Fikk den til jul.


Bildet er hentet fra google.

Hva er den beste boka du har lest?
- Vel.. Litt vanskelig å svare på egentlig, for jeg lest noen veldig bra bøker og en del helt ok bøker. Så jeg vil nok si at "Et glass melk, takk" av Herbjørg Wassmo og "Twilight"-bøkene av Stephenie Meyer er mine absolutte favoritter.


 

Spørsmål fra http://tolljkua.blogg.no/ :

Koffer valgt du navnet "leopardcaroline"?
- Jeg er lidenskapelig opptatt av leopard. Altså, mønsteret - det har en egen plass i både hjerte og sjel! Aner ikke helt hvorfor, men mange forbinder meg faktisk med leopard, og har en gang i tiden smått vurdert å anskaffe meg leopardmønster-tattoo for å virkelig vise hvor glad jeg er i leopardmønster. Og ja, dyret er også helt nydelig! Haha.

 Lua er riktignok mer tiger enn leopard, but still! Bildene er hentet fra arkiv.


Kordan blogga les du daglig?
- Mange forskjellige, egentlig. Kommer ikke på noen spesifikke akkurat nå, men leser alt fra moteblogger til dyreblogger. 

Ka du brenn mest for i livet?
- Vanskelig spørsmål! Hm.. Noe av det viktigste i livet er å leve livet og ta vare på seg selv. Så kort sagt; jeg brenner for å leve livet på godt og vondt!

Ka e din største drøm? 
- Har mange drømmer, men drømmer vel om å reise mye og oppleve ting. Eie mange dyr, bli rik, ha en fancy bil og stifte min egen familie, ha en jobb jeg trives i og ha et langt og flott liv. Hurra. Ditt forhold til skog å mark?

- Jeg virker ikke som et friluftsmenneske, men jeg er glad i å være ute på sommeren helst. Hvem er ikke det?! Men skog og mark; er glad i å gå tur i skog og mark, gjerne med en tobeint eller firbeint venn. Så må vel si jeg har et passe godt forhold til naturen. 


En spasertur med søsknene mine våren for to år siden. Tiden går fort!

Koffer starta du å blogg?
- Var vel mest fordi jeg er veldig glad i å skrive! Men jeg synes også det er gøy, når jeg først sitter og blogger. Men uvanen min er at jeg blogger for sjeldent, og bruker aaaltfor lang tid til tider..  


Spørsmål fra Marita

Hvor lenge har du blogget?
- Har blogget på denne bloggen siden 20. mars 2011, men har hatt flere blogger før det. Blant annet http://caarolinesverden.blogg.no/ og http://lifeinmisery.blogg.no (som dere sikkert skjønner, så er den sistenevnte bloggen slettet) og jeg startet vel min "bloggkarriere" i 2010.

Hvorfor blogger du?
- Se litt lenger opp, så ser du svaret! :-)

Hva gjør du på fritiden?
- På fritiden jobber jeg, er med kjæresten og venner. Ser også på serier, spiller Sims og gjør mye av det samme som andre ungdommer på min alder gjør, bortsett fra å gå på skole. Men jeg har smått begynt med privatiststudier, så til høsten er jeg nok i skole igjen! Gleder meg.  

Favorittdyret ditt?
- Tjaa. Jeg klarer ikke å bare si en, men hvertfall tre. Så jeg sier hund, hest og katt! Veldig glad i dyr, og har planer om å eie både hest, hund og katt når den tid kommer.


Hihi, måtte bare.. den er søt fordet. ♥Fiin p0zekatt. Bildene av dyrene er hentet fra weheartit.com.


 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, hihi. :-) Kanskje jeg skulle prøve meg på bloggvideoer også?
Hva synes dere om det?

God natt, søte. ♥

 

Kategori: Spørsmål & svar
Skrevet: 24.01.2013, 02:17Kommentarer

24.01.2013, kl.21:38

Så lurt å linke den som stiller spørsmål! Lurt å legg inn bilder som passer til svarene også. Når det i tillegg er bra svar er dette en super blogg!

25.01.2013, kl.21:44

Elise kommenterer alltid tilba: tusen hjertelig takk for ros! :) og tusen takk for komplimentene - sånt blir man glad av :')

29.01.2013, kl.00:36

Bra svart :)

29.01.2013, kl.00:59

Medoy: Takk :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits