Vel, jeg kommer visst med det innlegget som skulle ut i morra nå, jeg.. Ehe, bestemt eller hva? Vel, det har skjedd litt siden forrige uke, og jeg kan si så mye som at jeg har kokt smultringer med mamma, vært på juleshopping, Sverigetur og fotoshoot! Så, jeg legger ut litt bilder fra forskjellige happenings her;

Jeg og mamma kokte en del poser med smultringer, for å si det mildt! Brant meg noen ganger, men det var verdt tre poser hjem til Hernes, hihi. ♥


Jakke - H&M

Fikk denne jakka av Joakim når vi var på kremmeren på torsdag, hvor det var tilbud på så å si hele senteret - ikke verst det! Og fargen er så utrolig fiin!
Jeg hadde også igjen penger på gavekortet, så jeg kjøpte dette:


Jakke - Vila/Only

Digger jakka!! Kommer til å bli mye brukt til våren og sommeren!


Jaja - måtte pose litt da.. (a)

Som dere ser, så ser dere hvor jeg har vært på "jakt", hihi. Både blusen og genseren er grønne, og nei - jeg har ikke ligget i solarium og blitt hummer, men det er lyset som gjør noen av bildene mer.. røde? Ja, noe i den duren. 

Til slutt ble det også en etterlengtet, ny lommebok! Den jeg brukte fra før, var ikke så lett å få lukket, enda Joakim prøvde å fikse den.. Jaja, fint med forandring? Eneste forskjell på lommebøkene er vel stoffet, haha. Ooog jo! Jeg kjøpte også et par grå strømpebukser på Bik Bok, men jeg prioriterte de andre innkjøpene mer, desverre.

Ironi er fin ting. 

Vel, jeg kommer til å ha en anbefaling i morgen, tenker jeg. Vil gjerne skrive om den nye hårkuren min, som faktisk er ganske god! Kom gjerne med forslag om andre ting jeg kan skrive om eller sleng inn et spørsmål om du lurer på noe. Jeg svarer! 

Btw; jeg skriver et eget innlegg om fotoshooten senere, just as you know. 

Nå skal jeg til "solungland" og leke litt julenisse med mamma, så vi snakkes folkens! Ha en fin dag videre! ♥
Kategori: Store barn, små gleder
Skrevet: 16.12.2012, 09:30Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits