Heisann! Jeg kjeder meg litt, så tenkte å skrive et faktabasert innlegg om meg selv! Ja, er vel litt kjedelig det og, men jeg har ikke blogget på lenge! Så, here it comes:

1. Jeg har ikke hatt min naturlige hårfarge siden jeg var 14 år. Under ser dere en kollasj over hvilke farger jeg har hatt, men jeg har stort sett gått for blondt og mørkebrunt hår, selv om det aller, aller først startet med kastanjefarget hår.. Rart håret ikke har detti av enda, haha!2. Jeg elsker leopardmønster! Jeg har skjerf, sokker, undertøy, forskjellige klesplass, pynteting - you name it! I LOVE IIIT!

3. Jeg har 5 piercinger; nesa (nostril), ørene (industrial og utvidelser - 8 mm) og i tunga. Og jeg skal ha flere! Updates kommer!

4. Jeg liker katter, hunder og hester, men også hamstre, kaniner og marsvin! Jeg er veldig glad i dyr, rett og slett. 

5. Shopping og se på serier er noe av det morsomste jeg vet om! Men jeg er også glad i å henge med vennene mine og vælas beste kjæreste, wiih.

6. Jeg misliker frosker, noe helt forferdelig. Men jeg fikk en bamseversjon av frosk av Joakim for litt siden, så den er akseptabel hvertfall!

7. Mine favorittsider er weheartit.com, facebook.com, pixlr.com og blogg.no, haha!

8. Jeg har en liten føflekk på neseryggen. 9. Nagler, lange kjeder med kors og charms med hodeskaller og andre detaljer er mine favoritter når det kommer til detaljer.

10. Jeg er veldig glad i interiør, spesielt til stue, soverom og kjøkken - det kan man se når jeg spiller Sims.. HAHAH. :(


Vel, kanskje ikke det mest spennende ved meg, men jeg kan skrive et innlegg om meg senere om det er interessant?

Hva syntes du om fakta-innlegget?Kategori: Blogg
Skrevet: 15.11.2012, 00:00Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits