.. med nok en kjedelig unnskyldning om at jeg har gjort det og det, og hatt lite tid til å blogge. Vel, sannheten er at jeg er ekstremt lat og gir faen til tider i bloggen, og det er ikke så gøy - for noe av det jeg liker mest, er nettopp å skrive og dele tanker, uansett hva det gjelder. Vel, nesten..

Tappet for energi. Sutrer altfor lett og altfor ofte. Blir ganske ofte irritert, mest på mamma og meg selv. Hater å bli "pawned" (ellernoe?) i trynet, og føle meg mislykka. Lei av alt, lei av hvordan ting har blitt, men jeg vet det innerst inne er min feil. Spiser usunt og gir faen i at jeg faktisk blir slappere av det. Har prøvd å tenke "wuhu, i morra skal jeg opp tidlig og gå meg en lang, lang tur!" Som om det har skjedd enda. Ja, det er godt å ha en jobb å gå til, og man må bare gjøre det beste ut av det! Men jeg savner å sitte på skolebenken og være sosial med venner. Ikke at jeg ikke er sosial, men jeg savner skole-sosiale delen av meg. Noen ganger frister det å bare dra ned til skolen og sitte der og se dum ut, rett og slett. Er det fælt å ønske seg en tid tilbake av og til? Så klart, jeg er sosial og har verdens beste kjæreste (i mine øyne, hihi - som er kjempesøt når han sover, sånn btw.) men jeg skulle sittet på universitet eller kanskje høyskole og gjort noe fornuftig. Jeg vil ikke være en skuffelse lenger, slik som jeg føler meg nå. Jeg vil ha noe ut av livet, nå!


/ weheartit.com

Jeg er frustrert. Så frustrert at jeg skal legge meg i armkroken hos kjæresten, og tenke positive tanker - slippe alt annet. God natt.

Kategori: Personlig.
Skrevet: 03.11.2012, 23:40Kommentarer

03.11.2012, kl.23:44

ååå, heldig som har kjæresten din tilstedet når du trenger han! min er i militæret :-(


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits