Nei, det er helt sant det. 

Jeg tenkte å skrive et innlegg om vennskap. Ikke bare pga. hendelser siste dagene, men generelt - så dere vet det! Dette er rett og slett bare noen tanker jeg har rundt dette emnet, og man kan skrive hva man vil, right?Vel, uansett - man trenger venner i livet. Uansett alder, nasjonalitet og livssituasjon. Uansett hvilket stadie man er på i livet. Og da snakker jeg ikke om de flere hundre vennene vi har på facebook, hvor vi kanskje snakker med 25-50 av de daglig, kanskje sjeldnere også, Vennskap har blitt mer teknologisk - vi snakker mer sammen via medier som Facebook, Twitter, mail (noen gjør jo det!) og ellers andre sosiale arenaer. Hvorfor har det blitt sånn? Ting var bedre tidligere - vi fant venner i barnehage, skole og arbeidsplass uten hjelp fra teknologien, og dro til hverandre på besøk og lekte, eller bare pratet over en kaffekopp. Hvor har det blitt av det sosiale livet vi hadde en gang?

Jeg savner det. Savner det å møte venner og bare henge sammen, ikke sitte på rævva og henge over nettet.. Det er ikke sånn man bygger opp et livsvarig vennskap - man skal kunne kjenne hverandre!

Jeg vet jeg ikke er verdens beste venn, men jeg prøver å skjerpe meg. For jeg har innsett at venner trenger man, selv om man tror man greier seg alene. Mennesker er flokkdyr, og lever som regel aldri helt, helt alene. Er det sant?
 

Hva mener du om vennskap?
Kategori: Blogg
Skrevet: 25.10.2012, 20:28Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits