Ja, kanskje litt forvirrende overskrift, men fant ikke på noe bedre enn dette, men det er mest sannsynlig fordi jeg hører på Chris Daughtrys "What About Now". Jeg blir ofte inspirert av sangtekster, visste du det? Vel, nå vet du. 

Jeg har ikke følt noe helst for å bre meg utover bloggen, selv om jeg har skrivekløe så det holder! Jeg har alltid vært glad i å skrive, og ikke minst å skrive på pc'en - skjønt jeg ikke er så flink til å svare på meldinger på facebook eller hva det nå enn skal være, haha! Men, uansett - grunnen til dette er at jeg fikk tidligere noen kommentarer på siste innlegget mitt, som jeg dedikerte til kjæresten. Det falt ikke i god jord og de var både sårende og frekke, og jeg klarer ikke å la være å irritere meg. Men det er vel det som er målet med det? Og så tenker jeg - fuck det. Her skal ingen få tråkke meg på tærne og ta fra meg all mot og selvtillit til å fortsette å leve "normalt" uten å føle seg konstant sterkt mislikt og baksnakket. Det er nå jeg må rette opp ryggen, skyte nesa i været og sende ut bitch-blikket. Don't you dare fuck with me.

Det er også andre ting som har skjedd. Forrige uke havnet bestemoren min på sjukehuset - ikke noe alvorlig! Var bare lungebetennelse, så for hennes del var det ikke så ille.. Men jeg fikk også vite i dag at oldefar har havnet der pga det samme "tullet", og det gir meg mer "hodebry", nettopp fordi gamle mannen har betraktelig dårligere immunforsvar som eldre folk flest får når de passerer en viss alder.. Så ja, jeg er bekymret. Er jo glad i han, og satser på at alt går bra! Ellers går alt bra! Jeg jobber og er mye med Joakimpus, alltid like koselig det! Trives godt hos hjemme hos han, selv om jeg rømmer noen dager hjem til meg selv også. Akkurat DET liker han ikke! Søtnosen, haha. 
Dette ble et såkalt update-innlegg - men det skader ikke! Så vet dere som titter innom bloggen hva som foregår, i det minste! 

Jeg har også lånt bort kameraet mitt til søte Tuppa, og får det nok igjen i løpet av uka, så da skal jeg bli flinkere til å få tatt flere bilder.
Vel, nå er det natta for meg, skal til Hamar i morgen og se etter bursdagsgave til Joakim! 

Sov godt, folkens! :-)Kategori: Blogg
Skrevet: 23.10.2012, 01:41Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits