.. helt sykt fort! Jeg skal inn i Kongens Garde om ca. 7 timer og jeg gru-gleder meg som faen! Det har vært mange tårer og veldig, veldig mye snakk om militæret, og hva slags tanker jeg har hatt rundt dette. Jeg skal virkelig gå inn for å klare å gjennomføre førstegangstjenesten, for jeg vil ikke ryke ut i løpet av disse tre ukene vi skal være inne i leiren! Jeg har hatt ambisjoner om militæret i.. tja, 4-5 år? Så, ja - jeg er seriøs. Det er kanskje ikke så big deal, men jeg vil helst ikke dra fra kjæresten min og vennene mine, men de venter på meg når jeg kommer ut igjen, spesielt Joakim min. Han er den som gruer seg mest, søte vennen min! 


Glad i deg, jeg!

MEN - for å lette litt på tankene og før jeg begynner å grine igjen, så vil jeg vise dere hva jeg har kjøpt i dag! (Kan vise innkjøpet fra Charlottenberg forrige helg senere når jeg får tid.)


// Skjorte - Gina Tricot // Skjerf med leopardmønster - Gina Tricot // T-skjorte med sopp - H&M // Stripete genser - H&M
// Jeans - Bik Bok (100 kr rabatt på alle jeans denne uka, btw!)

I den hvite esken midt oppi haugen, har vi.. 


Neglelakk! Min søteste kjæreste ville være snill og kjøpe neglelakk til meg, så jeg ikke skulle svi bort alt av penger! Verdens beste du! ♥
Og den svarte lille saken på buksa er..

// iPhonedeksel - H&M

Og sist, men ikke minst:


// Jakke - H&M. Utrolig god å ha på seg! Måtte faktisk ha den i 40 (bruker vanligvis 38), siden jenteversjoner av jakker på H&M er litt små.. Noen som har opplevd det samme?


Digger jakka!

Såå, hva synes dere?
 Nå skal jeg endelig gå og legge meg, er egentlig ikke trøtt i det hele tatt, og vil bare sitte oppe og kose med kjæresten, men jeg får vel prøve å blunde litt. Jeg er veldig usikker på hvordan det blir med oppdateringer på bloggen, men jeg kan prøve å mobilblogge litt når sjansen byr seg! Og ja, jeg skal prøve å få tatt litt bilder underveis; kjekt med litt dokumentasjon! 

Vi ses senere, bloggen! Ha en fin natt og sov godt!

Kategori: Blogg
Skrevet: 02.10.2012, 02:34Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits