Her ser dere tatoveringene mine, fine ikke sant? Vel, den øverste; B.H - er initialene til oldefar. Han het Birger Holtet og var min bestevenn da jeg var lita jente. Jeg er utrolig glad for at jeg var så heldig og fikk kjenne han, for han var ganske unik og god som person. Savner deg, oldefar. ♥

"Every second counts cause there's no second try."
Dette er en slags vennskapstatovering med bestevenninna mi, Tuppa. Hun har de første linjene i samme vers, og så har jeg de som kommer etter - fint eller hva? Jeg syns det, men ikke alle er  like enige, og det er helt greit - det er tross alt ikke de som skal leve med dette påskrevet på kroppen. Denne sitter som dere ser, på ribbeina. Og tru meg - det var et helvete å ta den der! Akkurat som at noen har kvesset et par spisse spyd og roterer det under overflaten.. Men ikke la dere hindre i tatovere der! Smerteterskelen varierer så mye fra person til person. (Legg merke til at jeg ikke har navlepiercing, haha) 

Her er min mindre gjennomtenkte tatovering; en Jigglypuff på innsiden av høyre legg. For de som ikke vet, så er Jigglypuff en pokemon, noe mange unger fulgte med på i sin barndom. Jeg har lyst til å bygge rundt denne, ved å sette inn flere pokemon, sånn at det ser "penere" ut. Er delte meninger om det også, men hey - hvem skal ha det på seg? Jo det er jeg, så bare bit i det sure eplet og hold kjeft! Haha :-)

Hva synes dere om tatoveringene mine?

Sleng på en kommentar og fortell meg hva du mener om tatoveringer og mine valg innenfor denne arten. :-)

Nå skal jeg ordne meg litt, før jeg skal på jobb. Ha en fin dag videre! :-D

Kategori: Blogg
Skrevet: 29.07.2012, 12:53Kommentarer

29.07.2012, kl.12:55

søte :-)

29.07.2012, kl.13:21

Likte den vennskapstattoveringen veldig godt! Minne for livet absolutt :)

29.07.2012, kl.13:22

Kristina M:
Takk :-D


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits