Hellåw! Igjen lurer jeg på når jeg skal slutte og eksperimentere med håret mitt, men det tror jeg aldri kommer til å bli et alternativ å slutte med! Vel, med mindre jeg begynner å miste hår; da kan jeg kanskje vurdere å tenke på saken.. Elsker å gjøre noe "nytt" på det, helfarging, striper, klipping - alt som er! Mørke striper er vel det neste jeg vurderer å få plantet i håret, haha! Høres ut som en plante, jaja - koselig det..Jeg liker luggen min fra venstre bilde, der den egentlig er tung, men likevel "lett" å stelle med, på grunn av resten av hårsveisen, hvis dere skjønner hva jeg mener! Mens jeg liker å være så lys som jeg har blitt på det høyre side, haha.. Det er jo vanskelig å bestemme seg, er det ingen som skjønner det altså?! Jeg har respekt for at folk har forskjellige meninger, men man må også kunne ha evnen til å respektere at det er opptil enhver hva man vil gjøre med utseendet sitt. I dette tilfellet er håret mitt viktig for meg; jeg vil jo se bra ut? Det samme gjelder også tatoveringer og piercinger. Vil man utfolde seg på den måten som menneske, vise hvem man er via blekk og stål på kroppen, så vær så god! Så lenge man velger ut hva man vil ha med omhu, for det har ikke jeg gjort.. Jeg har tre tatoveringer, og det er kun den ene som ikke har så mye å si når det kommer til det at en tatovering skal ha en ordentlig betydning. Den er rett og slett bare et resultat av dumhet, russetid og spontanitet. Men, jeg liker den uansett, og har forsåvidt tenkt å bygge litt på den. Jeg lever kun en gang, og akter å leve den tiden jeg kan!

Kommer straks et innlegg med tatoveringene mine, så stay tuned! Dette ble et slags meningsinnlegg, så da spør jeg dere: Hva synes dere om tatoveringer? Er det viktig at hver tatovering har en ordentlig betydning bak seg, eller kan man være spontan uten at det blir big deal ut av det? Kommenter gjerne, vil se hva folk sier om dette :-)

Kategori: Blogg
Skrevet: 29.07.2012, 01:55Kommentarer

01.08.2012, kl.20:19
Silje

Jeg syns tatovering skal ha betydning :) Noe hendelse som har skjedd i livet som har forandret eller betydd mye for deg, eller kanskje en person du aldri vil glemme osv. For eksempel å sette det på spissen; at moren din har dødd. Det er jo noe som alltid vil bety noe for deg.

Man skal jo tenke at tatovering varer livet ut, kjedelig å sitte som 40 åring med et bilde av svampbob på armen liksom. Tenk å gå i brudekjole med en tegneseriefigur på armen :p haha nei fysj

01.08.2012, kl.22:11

Silje: Takk for kommentar! :) Ja, det er jeg enig i - det skal ha en viss betydning, og jeg vil ha tatoveringer som har en stor betydning for meg og beskriver den jeg er som person. Det er vel nettopp der alle er så forskjellig; det som betyr mye for deg, betyr kanskje ikke så mye for en annen, fordi vedkommende legger vekt på andre ting :)

Haha, det er forsåvidt sant; ingen vil sitte som 40-åring med slike "stempler" på kroppen. :o Da har man valget; enten så bruker man sminke eller noe annet for å dekke over, eller så tar du en laseroperasjon og får det vekk fra kroppen. Jeg har jo en slags tegneseriefigur på leggen, men den kan jeg alltids skjule uansett :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits