Hei, bloggen! Klokka er nå langt over leggetid for barn, og ja - jeg er barn. Skal spille Sims 3, så da kan man pådra seg en slik søt tittel, hih :-) Men først; jeg vil vise dere bilder av hvordan jeg så ut før! Jeg var mer emokid enn det jeg vil si jeg er nå. Nå er jeg mer mainstream (æsj, vil ikke) men samtidig ikke, for jeg har på en måte min egen stil også! Det spørs litt på hva jeg vil ha på meg eller hva slags humør jeg er i, etc.


Her er jeg, før jeg begynte med hårfarging, klipping - you name it! Pretty natural, vil jeg påstå!
 
Fornøyd med å være brunette, hihi :-D Ååååh, hadde så langt hår før! Savner det.. *sukk*


Der var jeg vel ganske fornøyd med hårlooken - har alltid og vil være opptatt av hårsveisen min! Elsker å eksperimentere, selv om jeg har fått mange kommentarer på at jeg snart kommer til å miste håret mitt, haha.. Screw u, guys! :-) jeg gjør hva jeg vil med håret mitt, håhå!
Her har jeg lagt i striper, så jeg hadde tusenvis av farger i håret, i bruntoner da. Miss that style too..Også lilla og sløyfer var en lidenskap en periode - som sagt; elsker å fikse/eksperimentere med hår!


Caroline aka 2012. Veldig fornøyd her også; egentlig alltid vært fornøyd, men jeg har aldri slått meg til ro med en frisyre. Kanskje på tide nå?

Hva synes dere? Hva kledde jeg best i denne perioden? (Btw, er fra 2008 til 2010, vil jeg si sånn ca.)


Kategori: Caroline i egen person
Skrevet: 19.06.2012, 03:33Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits