Hei alle sammen! Nå er jeg back on track igjen, og skal bli flinkere til å blogge igjen! (For ørtende gang, hehe) Men det har vært stress å tenke på at jeg vil blogge egentlig, med tanke på at russetiden har vært, og stress med eksamen osv. 

MEN! Til overskriften - jeg syns ikke det er så kult å bli voksen. Ikke bestandig hvert fall.. I dag var jeg hos legen for en rutinesjekk, og fikk med faktura hjem + resept på noe medisiner. Halsen min har det ikke helt bra, men er ikke så mye å få gjort med det! Men anyways; legetimen kostet 176 kr. 176 kr?! Jeg var inne hos legen i 12-15 min, liksom. Ufattelig dyrt, mener jeg! Minsteprisen burde vært 50 kr, om det i det hele tatt skulle kostet så mye.. Jeg er fortsatt student, og jobber ikke så mye pga. eksamenstyr, så ble 300 kr blakkere i dag pga. at jeg ikke er i tipptopp stand.. Flotters! Men skal ikke klage, så lenge vi ikke trenger livsforsikring for å komme på sykehus, slik som det er i USA. Dødsraten ville nok sett litt mer annerledes ut her i landet om vi skulle hatt likt system som amerikanerne ja.. Huff! Men nok klaging - er man voksen, så må man bare vente seg at man må betale regninger, bensin og andre vesentlige utgifter selv; det er livets harde realitet!

Nå sitter jeg med eksamensforberedelser til psykologieksamen - gleder meg litt, nesten! Psykologi er et av mine desidert favorittfag, så tror det vil gå ganske bra! Jeg har fått låne bok og nettmateriale av søte Stine, så nå blirre notering på harde livet! Jeg kommer til å oppdatere om hvordan det gikk i morgen, så da får dere ikke sett meg før den tid! Ha en fin kveld videre, folkens :-DHar du eksamen i morgen? Hva har du hatt av eksamener og hvordan gikk det for deg? :-)
 

Kategori: Blogg
Skrevet: 30.05.2012, 22:22Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits