Hello, out there! Jeg har igjen tatt pause, og det var godt denne gangen også! Jeg har bare ikke hatt noe å blogge om, ettersom jeg er storsvetter på facebook, så alle big happenings blir som regel publisert der. Men jeg kan fortelle så mye som at: 

♦ Jeg har fått bra karakterer på større oppgaver på skolen; 5+ på psykologisæremnet, og 6- på en historieprøve! 
♦  Årsavgitften på bilen er betalt, og jeg har råd til både et landstreff og billett til Russens dag på Tusenfryd!
♦ Tatoveringa er ferdig grodd, og snart klar til å fylles på igjen! (Skal ikke grine denne gangen, I swear)

Yey, me  - fett altså! Men over til noe annet, jeg har snart bursdag! Og i forbindelse med det, har jeg kjøpt meg et antrekk for anledningen, så jeg vil gjerne vise dere det! Fineste kjolen jeg har kjøpt på en stund, tror jeg.  

Ooog så kjøpte jeg et par andre klesplagg:Gjennomsiktig blondetopp. Den er så utrolig fin, digger den! Den svarte tubetoppen hadde jeg kjøpt fra før; type Lady Gaga-inspirert. Digger å kombinere ulike stiler, for det er det som gjør folk så forskjellige! Jeg synes det hadde vært så kjedelig hvis alle hadde kledd seg likt, oppført seg likt og snakket likt. Vil ikke tenke på det engang, haha!


Denne toppen har jeg lett en god stund etter! Jeg har kun lett i en butikk riktignok, men jeg fant den heldigvis! Digger leopardmønster, er helt vilt. Men føler det har blitt en del av mitt image. Jeg kler meg av og til i "vanlige" klær; joggebukser og hettegenser, men det er lov! Man kan ikke bestandig kle seg etter hva folk liker; du må kle deg slik du vil ha det selv! :-)
Alle klærne er fra Bik Bok (til og med buksa, haha), bortsett fra tubetoppen, som stammer fra Gina Tricot.

NB - Dette innlegget skulle egentlig kommet i går, men jeg var så trøtt at jeg ikke orket å legge ut/redigere bilder osv.. But finally, it's out now! :-D

Hva synes du om klærne?

 

Kategori: Blogg
Skrevet: 20.03.2012, 13:06Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits