Ja, det stemmer! Jeg digger dama, og jeg veit hun digger meg og! Eller ikke. Jeg kjeder meg så mye at jeg lager et innlegg hvor jeg viser dere at jeg retter håret mitt, herregud.


// Haha, vakker!// Nesten ferdig, haha!


// Litt morsk, men ja - slik ser det ut! Ferdig rettet og nesten en uke siden det ble behandlet hos frisøren. Egentlig fornøyd med fargen. Vet ikke om jeg vil bli lysere, haha. 
Dere ser også at den hårfargen jeg får på bildet rett over her, er den "riktige" hårfargen jeg fikk etter frisørbesøket. Blitsen får meg til å se ut som den ginger'n på toppen, heyhey.  


// Nye spiraler ble det på meg i dag! Kosta meg skarve 30 kroner for et par lilla awesome spiraler! Har ikke satt i den andre enda; vil ha ulike fargurr, heh.

// Her er andre øret, med den spiralen som satt i fra før. Elsker utvidelsene mine, skal ha opptil 6 mm. Men da er det stopp, tror jeg. Vil gi øreflippene mine en sjans til å gro igjen, selv om jeg kunne utvidet helt til 10 mm, og likevel få de pent grodd. Jeg har hittil ikke blødd eller sprukket da jeg har utvidet, og jeg har gjort det selv hele veien, stolt!


// Er ikke jeg bare kjempesøt. Ikke veldig, kanskje. Bolle ftw


// Jeg smiler til verden, og håper at den en dag vil smile til meg! Jeg er visst litt i det depressive hjørnet i dag, excuse me. 

De to siste døgnene har jeg hørt på Nicki Minaj og den "nye" sangen hennes; Starship! Digger den. Den beste delen er når hu sier "I'ma little motherfuuckerr", haha! 

Hva synes du om spiralen(e)? Liker du den nye bestevennen min?


Kategori: Blogg
Skrevet: 29.02.2012, 21:57Kommentarer

29.02.2012, kl.23:48

Fin på håret nå a :D

01.03.2012, kl.02:12

Ida s:

Takk :D

01.03.2012, kl.14:15

Jeg er i alle fall helt hekta på den nye sangen til Nicky! :D Hu er awsome!


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits