.. når helga tar slutt! Hater, hater. I helga har det skjedd mye rart; først skulle jeg få besøk av Even på fredag, men nei - han klarte både å sovne på toget, slik at han gikk av på Rena. Så rakk han ikke toget tilbake til Elverum, så da dro jeg på kino forever alone. Og det var en film som jeg anbefaler på det sterkeste å se! Jeg så War Horse, en nydelig film som utspiller seg i krigsårene 1914-1918 i England. Det unike vennskapet som bygger seg opp mellom hesten Joey og unggutten Albert er helt fantastisk! Dere kan se traileren her og se om dere blir fristet til å se den! 

 Såå, jo - til lørdagen! Jeg skulle jo på tatoveringsmesse med noen kule karer, og skulle hente de på diverse steder. Når jeg hadde hentet den nest siste personen, klarte bilen å snurre pga. visse dumme vinterhjul, og vi ble stående fast i en haug med snø! Men det ordnet seg; disse store kæra dytta bilen så vi kom på veien igjen!
Og når sistemann var i bilen, fikk jeg motorstopp.. What a great day. Men jeg fikk ordnet det også; viste seg å være kondens i bensintanken, som kommer av for lite bensin slik at det fryser til når det er så kaldt som det var i går (-30 eller noe, herrejesus.) Ikke nok med det; jeg måtte teipe fast lykta mi som var ødelagt fra før. Yey, god helg dette!

Men over til noe mer positivt; jeg har hatt en kjempefin helg med Even, og nå skal vi snart ut og spise med familien! Blogger senere! :-)

Ha en fin dag videre!

Kategori: Blogg
Skrevet: 05.02.2012, 15:25Kommentarer

05.02.2012, kl.15:41

imorgen er det på igjen, MANDAG!!


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits