Hei! I dag er det endelig lørdag; beste dagen i hele uka! Haha, føler meg litt barnslig, men ja. I går var jeg på skole og jobb som vanlig, og heldigvis var ikke fredagskvelden på jobb like stressende og slitsom som på torsdagen, herre jesus! Da var det mye å gjøre; fikk ikke matpause engang.. Menmen, en frisk start på helga er akkurat det jeg trenger nå, hvor jeg sitter og gjesper. Vel, nok om det - tenkte jeg skulle vise dere outfiten for gårdagen:

// Blondetopp fra Cubus - Smykker fra diverse butikker - Skjerf fra Cubus.


// Strømper fra Pierre Roberts - Shorts fra Replay.

Så, over til verdens beste mamma - hun skulle vekke meg på senga med kaffe og kanelboller fylt med vanilje, men så kom jeg ned før hun rakk å komme opp, stakkars. Men, godt var det! :-D Er så deilig å ha en mor som skjemmer deg bort, hihi. Her er herligheten i all sin prakt:

NOM NOM! 
Og her er den fine stå-opp-seint-på-lørdag-outfiten:


// Merkelig kombinasjon, men jeg har på meg go'-skjorta som jeg har stjålet fra bestemora mi, strømper og "ladder" (tøfler). Haha, et komisk syn!

Yeye, nå skal jeg endelig gå og ordne meg, og så skal jeg på Kremmeren og kjøpe bursdagsgave til verdens søteste Carina! Hun har bursdag i morgen, så jeg skal lage et bursdagsinnlegg til henne når morgendagen gryr! 
Senere i dag skal også møte Cecilia, wee. Lenge siden vi har hengt sammen nå, så blir koselig! 

Hva skal dere gjøre i dag? Chiller'n og ikke gjøre noe, eller få så mye som mulig ut av dagen?

Kategori: Blogg
Skrevet: 28.01.2012, 15:01Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


hits